Sari la conținut

Cea mai manipulatoare zodie numită și „Maestrul păpușar”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
manipulare

Toată lumea are capacitatea de a-i manipula pe alții pentru a obține lucrurile pe care le dorește. Este posibil să nu știi că manipulezi pe cineva sau poate știi exact ce faci.

Unii oameni sunt ușor de manipulat, în timp ce alții opun mai multă rezistență. Narcisiștii sunt manipulatori majori și au în suflet doar propriile lor interese, deși cu siguranță se vor preface că sunt altruişti.

Conform astrologiei, cea mai manipulatoare zodie supranumită și Maestrul păpușar este GEMENI.

Care este cel mai manipulator semn astrologic? La întrebarea nu se poate răspunde în întregime fără mențiunea Gemenii cu două fețe. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt cunoscuți a fi extrem de gânditori, inteligenți și spirituali. Aceste trei calități fac o combinație mortală, făcându-i unul dintre cele mai manipulatoare semne zodiacale.

Gemenii sunt viața petrecerilor și sunt cunoscuți pentru simțul umorului, dar sunt, de asemenea, extrem de nehotărâți, neliniştiți și volubili.

Pentru a-și păstra reputația de persoană care are totul laolaltă, ei tind să-și ascundă nehotărârea pretinzând că sunt încrezători în deciziile lor.

Bula izbucnește mai devreme sau mai târziu, deoarece sunt și oameni grijulii și când se gândesc la deciziile lor, găsesc defecte în ea. Acest lucru îi împinge să-și transforme partea manipulativă, transferând vina asupra altora ca reacție la regretele lor.

Geamănul va încerca să îți devină prieten, să te ajute cu multe probleme pe care le ai, să te asculte, ar părea chiar prietenul ideal. Însă odată ce ți-a câștigat încrederea începe pentru ei joaca. Acest semn zodiacal este unul dual și va înflori totul după bunul plac, adică va răstălmăci adevărul și îl va mula pe nivelul care îi convine cel mai bine.

Dacă de exemplu îl vei prinde cu minciuna, acest nativ va zice de cele mai multe ori că a făcut acel lucru pentru binele tău, că îți vrea doar binele și nu înțelege cum de nu ai încredere în el după câte lucruri a făcut pentru tine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel