Categories: Stil de viaţă

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Intrarea lui Mercur în zodia Taurului va provoca aspecte tensionate și multe probleme de sănătate

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Intrarea lui Mercur în zodia Taurului pe data de 15 mai va provoca aspecte tensionate și multe probleme de sănătate pentru majoritatea narivilor. Descoperă în cele ce urmează aspectele cărora trebuie să le dai un plus de atenție.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Berbec

In prima parte a zilei de 11 mai, unii nativi ar putea să se afle „pe drum”, în timpul unei călătorii sau să aștepte legăturile necesare spre localitatea de destinație.

Posibile informații (vești) în puterea nopții, între 11 mai, după ora 6:13’, și 13 mai la prânz, griji legate de unul sau de ambii părinți, de felul în care vor decurge o serie de evenimente pe care nu le pot controla de la distanță, dar pe care le urmăresc cu atenție, cu implicare afectivă; atașament față de valorile familiale trăite mai intens ca în alte perioade.

în ziua de 15 mai seara, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va străbate sectorul dedicat câștigurilor bănești rezultate din activități profesionale sau alternative plătite, fiind un factor bun pentru echilibrul mental al nativilor atunci când aceștia vor trebui să ia decizii cu privire la oferte, contracte privitoare la muncă și salarizare.

Între 16 mai, după ora 0:33’, și 17 mai, hărnicie, dedicare chestiunilor profesionale curente, răbdare și disponibilitate de a corecta, revizui, repara sau reface un segment din activitatea curentă care a fost desfășurată neatent. Interes pentru dietă: comportament alimentar protectiv pentru organism.

Sursă foto: Fanatik

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Taur

In prima parte a zilei de 11 mai, context astral mai puțin semnificativ pentru activitățile financiare sau pentru problemele salariale curente pentru că, în acest răstimp, în țara noastră va fi noapte.

Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, tendințe spre interiorizare, discreție, reticență în fața provocărilor la dialog.

Mercur le va da celor născuți în Taur mai mult echilibru, mai mult pragmatism. mai multă hărnicie și o foarte bună capacitate de administrare a propriilor calități în varii direcții de viață și de activitate.

Între 16 mai, după ora 0:33’, și 17 mai, unele persoane ar putea să nu se simtă în largul lor în plan afectiv, unul sau mai multe aspecte de viață (comportament, limbaj, dialog, inițiative, atitudine) manifestate de cei dragi constituind motive de nesiguranță, de neîncredere, de nemulțumire, de deziluzie ori de stres, justificând astfel observațiile critice aspre. Horoscop integral Urania.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Gemeni

In prima parte a zilei de 11 mai, stare de spirit de moment care le poate da nativilor insomnie, instabilitate, dorința de a continua o activitate plăcută de peste zi sau din timpul serii (jocuri, petreceri, discuții, plimbări, activități relaxante).

Între 11 mai, după ora 6:13’, și 13 mai la prânz, atitudine responsabilă față de bani și mai ales față de cheltuieli născută din dorința de a face economii ori ca o concluzie a evaluărilor de ultim moment.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, activitățile publice ale Gemenilor sau intervențiile lor de specialitate (discurs, interviu, punct de vedere exprimat într-o dezbatere, susținere a unei conferințe) vor fi marcate de orgoliul de a face o impresie bună, de a fi convingători, de a se impune în mediul socioprofesional și de dorința de a avea succes ori de a-și uimi rivalii și competitorii prin excelență.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Rac

Noaptea de 11 mai ar putea fi una agitată de gândurile de peste zi care nu le vor da pace nativilor ori de cascada ideilor în căutarea unei soluții pe o temă de viață actuală. între 11 mai, după ora 6:13’, și 13 mai la prânz, Luna va tranzita zodia Racului, va fi în domiciliu și își va etala toate virtuțile astrale în sectorul personalității din harta cerului de naștere al celor despre care vorbim aici.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, fermitate în felul în care Racii vor aborda o chestiune financiară (salarială) mai ales dacă va fi vorba de o neregulă ce trebuie rezolvată sau o ofertă ce trebuie negociată.

Între 16 mai, după ora 0:33’, și 17 mai, concentrare pe o problemă de învățare (asimilare, evaluare) sau pe o premisă teoretică (ideologică, politică, morală, culturală ori religioasă) care le condiționează activitatea profesională.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Leu

Între 11 mai, după ora 6:13’, și 13 mai la prânz, stare de spirit morocănoasă; unii Lei vor simți o neplăcere organică de intensitate mică, legată de funcțiile stomacului sau de digestie, ceea ce îi va face să se izoleze de factorii de stres și de solicitările care le mănâncă energia ori le afectează universul interior.

Mulți dintre Lei se vor confrunta însă cu adversitățile unor colaboratori apropiați incompetenți sau de rea-credință; alteori, poate fi vorba de situații complicate, pentru care nativii trebuie să-și asume răspunderea și să-și pună în joc priceperea, voința, rezistența nervoasă și capacitatea de a lua rapid deciziile necesare.

Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, deși vor fi nemulțumiți de evoluția unei situații financiare și primul impuls va fi să reacționeze vehement, este indicat ca nativii să abordeze situația mai târziu și cu calm.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Fecioară

In prima parte a zilei de 11 mai, discuții în miez de noapte, consultări urgente dacă o situație de dată recentă sau în derulare, oficială, publică sau strict profesională, impune informarea nativilor și luarea deciziilor necesare, pentru a interveni în funcție de competența și nivelul lor de responsabilitate.

Fecioarele pot să impresioneze în cadrul unor dezbateri sau întruniri publice prin pregătirea solidă de care vor da dovadă, precum și prin valoarea raționamentelor lor.

Între 16 mai, după ora 0:33’, și 17 mai, Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn răbdare și metodă, dar și un ascuțit spirit critic manifestat mai ales în relațiile parteneriale.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Balanță

Între 11 mai, după ora 06:13’, și 13 mai, la prânz, perioadă destul de inconfortabilă (stres, suprasolicitare, relații interumane și oficiale încordate, ostilități).

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, posibile confruntări între un nativ și unul sau mai mulți prieteni care își arogă dreptul de a decide în numele lor, de a se „așeza” în relație ca și cum ar fi superiorii lor sau le-ar fi superiori din punctul de vedere al pregătirii.

Între 16 mai, după ora 00:33’, și 17 mai, sănătatea va cunoaște o evoluție normală doar că starea de spirit a nativilor va fi morocănoasă, ei nefiind dispuși să trăiască exuberant și intens ci, dimpotrivă, rezervat și protectiv, economisindu-și rezervele de energie. Relațiile parteneriale se vor mai degaja.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Scorpion

In prima parte a zilei de 11 mai, informații sporadice care suscită interesul câte unui nativ care se confruntă cu o problemă financiară și a cărei rezolvare se tot amână iar respectiva știre pare să-i ofere o soluție.

Ăntre 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, activism ideologic sau politic, prezență la manifestări oficiale, nevoie de a ține sub control o situație profesională sau socială ce îi revine, ca atribuție, prin specificul.

Între 16 mai, după ora 00:33’, și 17 mai, relațiile personale vor fi marcate de reticență. Scorpionii vor fi mai puțin dispuși să-și deschidă inima prietenilor de al căror caracter sau de a căror condiție umană nu sunt siguri ba, dacă ceva îi va deranja la aceia, îi vor pune la punct fără teama că ar putea strica relația.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Săgetător

Între 11 mai, după ora 06:13’, și 13 mai, la prânz, unele persoane se pot îngriji de statutul unui bun patrimonial care provine de la familia lor ori care trebuie recuperat; dar, deocamdată, pare să fie vorba mai mult de pământuri, de intenții și de atașamentele față de respective valori funciare sau imobiliare.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, idei și proiecte care „strălucesc pe hârtie” dar cu șansă minimă de a fi puse în practică pentru că, de cele mai multe ori, vor avea o anvergură care nu poate fi susținută, cu resursele Săgetătorilor.

Între 16 mai, după ora 00:33’, și 17 mai, stres legat de activitățile profesionale în context public, oficial unde Săgetătorii vor fi atenți la detalii și bine vor face.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Capricorn

Între 11 mai, după ora 06:13’, și 13 mai, la prânz, relațiile parteneriale nu vor cunoaște vreo modificare vizibilă cu excepția cazurilor în care harta natală a câte unui Capricorn va rezona mai intens cu tranzitele momentului.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, posibilă analiză și evaluare ori reevaluare în lumina evenimentelor de ultimă oră a felului în care nativii ar trebui să se poziționeze față de o chestiune bănească sau patrimonială cu sau fără aspect litigios.

Între 16 mai, după ora 00:33’, și 17 mai, rezistență la formulele noi de viață profesională sau de integrare socială: Capricornii vor da dovadă de spirit critic accentuat și de radicalism când vor constata că unele idei s-au insinuat deja în viața lor, refuzând să le ia în calcul ca o alternativă modernă.

Pe 17 mai, întâmplare cu efect stresant în relațiile cu un membru de familie.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Vărsător

Între 11 mai, după ora 06:13’, și 13 mai, la prânz, posibile tulburări digestive de scurtă durată și de intensitate redusă; Vărsătorii nu vor fi în mare formă energetică; dimpotrivă, vor dori să se odihnească mai mult, să se ferească de eforturile fizice costisitoare sau de activitățile care nu le fac plăcere.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, reacții destul de răspicate, uneori chiar stridente, în relația cu unul sau mai mulți parteneri care – ce-i drept!- greșesc și ei prin felul autoritar, imperativ, ultimativ în care își formulează dorințele, intențiile sau invitațiile la dialog pentru rezolvarea unei teme de interes comun.

Între 16 mai, după ora 00:33’, și 17 mai, evaluare realistă a cheltuielilor și a investițiilor pe fondul intenției de a cumpăra, a construi sau a amenaja un spațiu locativ; logica și măsura le vor cenzura elanul inițial al desfășurării unui proiect ambițios.

Horoscop Urania 11 – 17 mai. Pești

Între 11 mai, după ora 06:13’, și 13 mai, la prânz, viața curentă va fi marcată de accentele emoționale stârnite de amintirile fiecăruia, în funcție de vârstă, de biografie, de evenimentele care le polarizează atenția: o relație afectivă, o aventură.

Între 13 mai, după ora 13:36’, și începutul zilei de 16 mai, abordări autoritate ale unor treburi de serviciu. Peștii vor fi cuprinși de mândria de a dovedi cât sunt de valoroși și de vanitatea de a face o demonstrație de competență. Discretă solicitare a axei cardio-vasculare.

Context excelent pentru cei care trebuie sau doresc, din conștiința a datoriei, să învețe.

Cei tineri pot face salturi în atitudinea lor față de școală, obiecte de studiu, efort și seriozitatea abordării unor examene.

Ăntre 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, relațiile parteneriale vor evolua în nota pe care una sau mai multe persoane a impus-o deja, adică, mai comode sau mai dificile.

Recent Posts

Știai că ai dreptul la pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient? Condițiile în care poți beneficia de pensie

Românii care nu au avut un loc de muncă, contracte legale si nu au plătit…

25 de minute ago

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Zodiile care scapă de datorii

Soarele intră în zodia Gemenilor, fiind un semn că timpul este potrivit să revenim la…

55 de minute ago

Dezvăluiri din ancheta scandalului sângelui contaminat: 30.000 de persoane au primit transfuzii cu sânge infectat!

Autorităţile sanitare şi cele politice au încercat să ascundă adevărul în legătură cu uriaşul scandal…

o oră ago

Alertă cu bombă la Patriarhia Română

Catedrala Patriarhală a fost evacuată după o amenințare cu bombă. La Catedrală și la sediul…

2 ore ago

Legătura dintre pensiile din Pilonul II și prețul curentului electric. Puțini români știu acest lucru

Potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, 6 din fiecare 10 lei investiţi de fondurile…

2 ore ago

5 surse de carbohidrați curați pentru a vă ajuta să vă construiți muculatura

Carbohidrații sunt principala sursă de combustibil a organismului. Funcția creierului, performanța sportivă și energia generală…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar