Categories: Stil de viaţă

Horoscop weekend 28-30 Aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie

Ce se întâmplă cu anotimpul Taurului și cu Mercur Retrograd? Sezonul Taurului a început pe 19 aprilie și se termină pe 20 mai, așa că ne vom afla într-un sezon în care energia astrelor ne invită să încetinim și să reflectăm asupra lucrurilor pe care trebuie să le încorporăm în viețile noastre pentru a ne spori sentimentul de valoare personală și a ne crește stima de sine.

Cu toate acestea, este de asemenea important să luăm în considerare faptul că Mercur Retrograd ne aduce o energie a închiderilor mai degrabă decât a noilor începuturi, așa că este un moment cheie pentru a închide lucruri și relații din trecut și a începe să ne prețuim și să ne onorăm resursele, investindu-le în creșterea stabilității noastre emoționale și materiale. Din acest motiv, îți voi dezvălui ce îți rezervă astrele în acest weekend, în funcție de semnul tău zodiacal. Profitați de energia astrelor.

Berbec

Astrele te au printre favoritele lor. În acest weekend vei continua să te bucuri de un parcurs foarte bun. Totul a mers bine la locul de muncă, șefii tăi te apreciază și este posibil ca acest lucru să îți aducă beneficii financiare. Gândește-te să începi să economisești bani pentru ca într-o zi, în curând, să fii propriul tău șef. În dragoste, în acest weekend ai putea avea o ceartă, nu prea serioasă, cu partenerul care nu este de acord cu felul tău de a fi cochet. Puneți situația în balanță și luați o decizie.

Taur

În acest weekend, îți vei continua seria bună în ceea ce privește munca și economia, deoarece ești plin de vitalitate și energie bună. Cu toate acestea, problema este însă relația sentimentală. Profită de acest weekend pentru a încerca să rezolvi neînțelegerile cu partenerul tău. Nu se pune problema să nu-ți exprimi ceea ce simți sau ceea ce te deranjează, dar încearcă să o faci cu tact și cu intenția de a ajunge la un acord.

Gemeni

Săptămâna aceasta, astrele au început să-ți deschidă calea și te-ai bucurat să vezi cum unele proiecte sau planuri care erau în impas au început să avanseze. Acest lucru înseamnă că ești din ce în ce mai aproape de atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus. În dragoste, este foarte posibil ca un prieten de-o viață să fie pe cale să devină ceva mai mult.

Rac

Ai avut un parcurs foarte bun pe plan social și la serviciu, deoarece prietenia ta îți deschide noi drumuri și atragi persoane care te pot ajuta să mergi mai departe. Ești pe drumul cel bun, Racule, în acest weekend profită de ocazia de a socializa, pentru că vei avea parte de oportunități deosebite de la cei pe care ți-i imaginai mai puțin. De asemenea, dacă ești singur, în acest weekend ai putea întâlni o persoană foarte interesantă.

Leu

Acordă-ți aceste zile libere pentru a uita de vibrațiile negative generate de gelozia profesională și de lipsa de companie din partea cuiva de la serviciu. Lasă aceste chestiuni la birou și profită de acest weekend pentru a face activități care te vor ajuta să-ți găsești liniștea interioară, de exemplu, meditația. În dragoste, tu și partenerul tău sunteți îndrăgostiți, revărsând miere peste tot, așa că bucură-te de acest moment și nu-ți mai face griji pentru nimic.

Fecioară

Săptămâna aceasta, Mercur retrograd te-a pus într-o stare de melancolie care te-a transformat într-o persoană pesimistă, iar acest lucru nu îți va aduce niciun beneficiu, pentru că îi îndepărtezi chiar și pe cei care te iubesc și vor să te susțină. Ia-o mai ușor, pentru că astrele au deja în plan să te mute din locul în care te afli. Este posibil să ai parte de o călătorie care va funcționa perfect pentru a-ți schimba starea de spirit. În dragoste, trebuie să puneți mai multă scânteie și pasiune în relația voastră. Profitați de acest weekend pentru a avea grijă de partenerul vostru, scrie Horoscopos.

Balanță

În acest weekend, lucrurile arată foarte bine pentru tine, mai ales că situația ta financiară începe să se echilibreze, ceea ce îți aduce calm și liniște. În dragoste, lucrurile vor merge bine, dar fără a fi transcendentale. Dacă ai un iubit, lucrurile vor fi calme, iar dacă veți avea discuții, acestea vor fi lipsite de importanță. Însă, dacă ești singură, este posibil să apară în viața ta o poveste de dragoste de care te vei bucura, dar care nu va fi iubirea vieții tale. Astrele vă recomandă ca în acest weekend să aruncați tot ce nu vă este util acasă, pentru a debloca energiile.

Scorpion

Situația de la locul de muncă este calmă, ceea ce vă permite să ajungeți în weekend într-o atmosferă de armonie de care vă puteți bucura în compania celor dragi. Scorpionule, dedică timp familiei și încearcă să fii mai afectuos cu partenerul, pentru că acesta simte că acorzi mai multă atenție chiar și colegilor de serviciu. Evitați certurile prostești între voi doi.

Săgetător

În acest weekend, familia ta va avea nevoie de multe lucruri de la tine. Este momentul să ai răbdare și să înveți să le transmiți clar că ești alături de ei mereu. La serviciu lucrurile merg bine, așa că ai fost relaxat și cu o energie foarte bună; totuși, ar fi bine să începi să delegi pentru a nu mai fi atât de saturat tot timpul. În dragoste, lucrurile s-au complicat, poate ar trebui să petreci aceste zile în singurătate și să reflectezi asupra drumului pe care vrei să-l urmezi în relația ta.

Capricorn

Ai o atitudine magnifică în aceste zile, deoarece o influență lunară puternică te ajută să te adaptezi la schimbările cu care te-ai putea confrunta. Atitudinea ta bună te duce din ce în ce mai aproape de materializarea viselor tale, pentru că atunci când te simți sigur pe tine, nimic nu te poate opri în drumul tău spre obiectivul pe care ți l-ai propus. În ceea ce privește munca, va trebui să mai aștepți puțin până când visele tale se vor împlini, dar ești pe drumul cel bun. În dragoste, totul merge bine, relația progresează cu pași repezi în ultimele luni. Sunteți pe cale să faceți un pas important.

Vărsător

Suferi de un exces de sensibilitate, ceea ce te face să ai o stare de spirit pesimistă care te blochează, Vărsătorule. Și tocmai acest mod negativ de a privi lucrurile te împiedică să găsești o cale de ieșire sau direcția de urmat. Categoric, nu sunt zile bune pentru a lua decizii, așa că păstrează-ți calmul. În acest weekend, caută persoane și activități spirituale care te vor ajuta să îți calmezi mintea și să vibrezi mai sus.

Pești

Ești într-o pasă foarte bună, Pești, pentru că la serviciu simți că poți realiza tot ceea ce îți propui și atâta timp cât stai departe de vibrațiile rele și de invidie. În ceea ce privește dragostea, astrele îți rezervă o surpriză în aceste zile, pentru că, după o dezamăgire cu o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o, este posibil să acorzi o șansă unei alte persoane care o merită și care îți va dovedi acest lucru.

Recent Posts

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

14 minute ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

44 de minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

o oră ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

2 ore ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

3 ore ago

Citeste si: