Sari la conținut

Horoscop weekend 4-5 Februarie. Astrele nu sunt în favoarea TA

horoscop zilnic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic 31 octombrie

Pentru astrologie, mișcarea planetelor, a Soarelui și a Lunii sunt profund legate de aspecte ale personalității tale, de modul în care îți urmărești obiectivele și, bineînțeles, permit să se facă predicții despre viitorul tău, așa că, dacă ești dornic să afli ce a rezervat soarta pentru fiecare semn zodiacal în acest weekend, continuă să citești horoscopul pentru acest sfârșit de săptămână.

Berbec

Horoscop weekend 4-5 Februarie. Săptămâna aceasta ați simțit că relațiile personale sunt pe dos, dar din fericire situația se îmbunătățește. Numai prezența ta ajută foarte mult în sfera familială, pentru că ajuți la generarea de sentimente pozitive.

Taur

În acest weekend va trebui să fii atent cu persoanele de care te înconjori, este posibil să ai parte de unele dezamăgiri sau riști să te îndrăgostești și să nu fie reciproc. Nu lua subiectul iubirii ca pe o pasiune, pentru că în acest weekend astrele nu sunt în favoarea ta. Dacă aveți un partener, ați putea ajunge chiar în pragul unei despărțiri sau al unei înstrăinări.

Gemeni

Horoscop weekend 4-5 Februarie. Săptămâna aceasta ai avut toată energia necesară pentru a-ți atinge fiecare obiectiv pe care ți l-ai propus, dar uiți să ai grijă de tine, ceea ce ți-ar putea aduce consecințe grave. Acest weekend dedică-l pentru a avea grijă de corpul tău, de dieta și de pauze. Îl puteți include și pe partenerul dvs. în acest plan, deoarece el sau ea se află în aceeași situație ca și dvs.

Rac

Lucrurile s-au complicat pentru tine, dar fă-ți curaj și înfruntă cu optimism ceea ce îți rezervă viața. În acest weekend ai putea avea o confruntare cu cineva din familie;

Dacă se întâmplă acest lucru, căutați refugiu în partenerul dumneavoastră, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă consolidați relația. Dacă ești singur, pregătește-te, pentru că acea persoană specială ar putea fi mai aproape decât te aștepți.

Leu

Horoscop weekend 4-5 Februarie. Oportunitățile în viața ta sosesc cu regularitate, dar problema este că ești foarte indecis, nu știi ce drum să o iei. În dragoste, vă aflați în aceeași situație. Fii mai realistă, prințul fermecător nu există și nici tu nu ești perfectă. Acordați-vă timp pentru a cunoaște mai multe persoane.

Fecioară

Știm că îți place să ai totul sub control, dar trebuie să înveți și să delegi sarcini. Pentru ca un partener să fie perfect pentru tine, Fecioară, trebuie să găsești pe cineva care să fie dispus să te urmeze.

Balanță

Săptămâna aceasta a sosit în sfârșit un parcurs bun în ceea ce privește economiile tale, ceea ce îți va permite să te răsfeți în aceste zile în care vei simți o ușoară scădere de energie. Răsfățați-vă la un centru spa sau mergeți la un masaj. Aveți răbdare, acest sentiment va trece când vă așteptați mai puțin.

Scorpion

Horoscop weekend 4-5 Februarie. În acest weekend ieșiți din casă, mergeți la un muzeu, mișcați-vă prin oraș și veți vedea că acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți atitudinea, atât cu oamenii, cât și cu colegii de serviciu. Sunteți într-un moment foarte bun pentru a învăța, deoarece se pare că v-ați vitaminizat creierul.

Săgetător

Săptămâna aceasta astrele te favorizează și ești înconjurat de admiratori care ar da orice să fie cu tine. Ar trebui să profiți de această situație, pentru că atracția pe care o exerciți asupra persoanelor cu care locuiești ar putea genera beneficii interesante, de exemplu, în sfera profesională.

Capricorn

Se apropie momentul în care veți culege roadele a tot ceea ce ați semănat, deci sunteți foarte aproape de a avansa din punct de vedere financiar. În ceea ce privește dragostea, ai răbdare pentru că acea persoană specială este pe cale să sosească și va fi o relație serioasă.

Vărsător

Horoscop weekend 4-5 Februarie. În acest weekend, astrele te avertizează asupra unor piedici în ceea ce privește cheltuielile tale. Încercați să fiți mult mai precaut, să vă controlați cheltuielile și să vă respectați bugetul. Dacă trebuie să faceți unele achiziții care nu sunt esențiale, este mai bine să le lăsați pentru mai târziu. Dar nici nu vă stresați, pentru că această situație este de moment.

Pești

Săptămâna aceasta te-ai simțit ca un prizonier într-o cușcă, trebuie să găsești spațiu pentru a face acele hobby-uri care aduc entuziasm în viața ta. Nu e numai muncă, trebuie să te odihnești și tu și să te relaxezi. Probabil că simți că și partenerul tău te apasă, însă tu ești cea care nu-ți mai acorzi timp pentru nimic altceva și trăiești într-un stres constant care te face să te simți prost. Doar schimbați-vă atitudinea și vei vedea că totul începe să revină la normal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel