Categories: Stil de viaţă

Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână grea

Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămâna aceasta este oportună pentru a obține noi locuri de muncă, pentru schimbăriile cardinale ale vieții. Însă, astrologul Marina Skadi vine cu vești proaste pentru o zodie. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână grea pentru o zodie

„Pentru a liniști energiile complexe ale Lunii Noi, pe 29 iunie, încercați să petreceți această zi lângă apă, să mergeți desculț pe iarbă, să faceți exerciții de respirație – orice contact cu natura este binevenit”, spune astrologul Marina Skadi.

BERBEC

Sentiment de confort, în relațiile personale și de afaceri: armonie și satisfacție în chestiuni materiale și financiare. Munca și grijile cotidiene necesită atenție, dar rezultatele eforturilor depuse până la sfârșitul săptămânii vă vor surprinde plăcut. Moment bun pentru obținerea unui loc de muncă, precum și pentru schimbările cardinale ale vieții. O nouă etapă în carieră.

Taur

Este un moment potrivit pentru a reaprinde relația cu persoana iubită. La serviciu, în sfera afacerilor totul este bine, ceea ce vă permite să vă faceți timp pentru familie și prieteni. Este posibil să vă întâlniți cu o persoană interesantă. Dacă ești ocupat cu activități creative, săptămâna va fi foarte productivă. Perioadă de optimism și inspirație, pace interioară și satisfacție.

GEMENI

O atmosferă favorabilă în echipa ta contribuie la obținerea unor rezultate materiale bune. Vei fi susținut de superiori, colegi, parteneri de afaceri pe termen lung. Dacă ești în căutarea unor surse suplimentare de venit, norocul îți va zâmbi. Până la sfârșitul săptămânii, situația se schimbă: calmul este înlocuit de agitație, simți nevoia de a face pași activi la locul de muncă.

Rac

O săptămână grea: Luna Nou îți va aminti cele mai dureroase subiecte și va accentua problemele din relațiile personale. Acuzațiile reciproce pot provoca o criză familială gravă. În mod neașteptat, pot fi dezvăluite secrete, procese ascunse din sfera afacerilor, ceea ce vă va obliga să vă reconsiderați planurile în profesie și carieră. Încercați să vă economisiți resursele fizice și materiale.

LEU

Ești obligat să dedici mai mult timp sferei sociale, descoperind ceea ce ți-a fost inaccesibil din diverse motive. După Luna Nouă din 29 iunie, viața ta se va schimba, dar în direcția depinde de acțiunile tale anterioare. Într-o oarecare măsură, pentru tine, aceasta este o săptămână de răzbunare sau recompensă karmică. În orice caz, se deschid noi perspective, chiar dacă trebuie să vă despărțiți de ceva sau de cineva.

Fecioară

Concentrează-te pe tine, pe interesele tale și fii informat. Va trebui să vorbiți, să discutați și să nu vă cedați dacă doriți să vă mențineți pozițiile, cariera și statutul. Este timpul să actualizați, să transformați normele acceptate și regulile nerostite. Aveți capacitatea de a influența gândurile altora.

BALANȚĂ

În viața ta au loc transformări pozitive, viziunea asupra lumii se schimbă, apar noi obiective. Dacă ați lansat un proiect, în niciun caz nu vă opriți și ascultați mai puțin sfaturile și criticile altor persoane. Un moment bun pentru a stabili relații personale și pentru a aduce armonie în familie.

Scorpion

O perioadă de reevaluare a valorilor, de respingere a unor convingeri, de a face planuri pentru viitor. Un moment bun pentru conversații serioase cu partenerii, deoarece puteți ajunge la un acord cu privire la aproape toate problemele. Cazurile și problemele care au adus confruntări trec treptat în fundal, făcând loc unor noi proiecte și relații.

SĂGETĂTOR

Săptămâna grea. Nu se observă progrese evidente în afaceri din cauza partenerilor. Pot fi găsite erori și detalii importante care au fost ratate și care vor presupune modificări ale proiectelor lansate anterior. Veți revizui relațiile contractuale. Încearcă să îi critici pe ceilalți mai puțin, ia inițiativa în propriile mâini și acționează!

Capricorn

Atmosferă favorabilă la locul de muncă, în sfera afacerilor. Puteți să vă asigurați o bază financiară solidă pentru o perioadă lungă de timp. Urmează unele schimbări, mai ales în ceea ce privește munca: reorganizare, schimbarea conducerii, concedieri sau noi angajări.

Pentru tine aceste schimbări se vor dovedi a fi pozitive. Multă muncă în comunitate, angajamente suplimentare. Oamenii din jur vor apela la tine pentru ajutor sau sfaturi.

VĂRSĂTOR

În toate aspectele, vă va ajuta experiența persoanelor în vârstă. Analizați cu atenție informațiile primite. Încercați să fiți printre oameni: acest lucru vă va deschide ceva nou și vă veți putea adapta mai ușor la noile condiții de la locul de muncă. Afacerile financiare sunt activate și puteți rambursa o datorie, primi un bonus sau un cadou pentru meritele trecute.

Pești

S-ar putea să fii prea critic și va fi dificil să comunici. Sarcina ta este să salvezi ceea ce ai și, apoi, vei putea să-ți sporești averea sau să obții armonie în relații. Fiți pregătiți pentru obstacole în sfera afacerilor și a banilor. Așteptați și vedeți ce se întâmplă în jur: la sfârșitul săptămânii, circumstanțele te vor obliga să faci pași activi pentru a-ți rezolva majoritatea problemelor.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

2 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

3 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

4 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: