Sari la conținut

Atenție la liniile din palmă. Voropchievici: „Ei se pot confrunta cu probleme de sănătate”

Mihai Voropchievici, numerolog, a vorbit la Antena 3 despre cele șapte linii din palmă, care ne ghidează viața. Iată ce simbolizează fiecare.

„Chiromanţia a apărut în India. La noi în ţară a ajuns prin indieni. Chiromanţia este cititul în palmă. Stabilim de la bun început care este mâna directoare. Ori stânga sau dreaptă.

Niciodată mâna directoare nu se va asemăna cu cea mai puţin conducătoare. Sunt diferite. Cele 7 linii de bază: Linia vieţii, linia capului, linia inimii, linia destinului şi de aici poate apărea o linie marcantă. Ele reprezintă persoana respectivă. Mai este şi culoarea mânii sau forma ei.

Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător

Tinde să se termine spre încheietura palmei. Poate să aibă, în funcţie de individ, lungimi diferite şi grosimi diferite. Dacă este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt lini care nu se uneşte cu linia capului. Aceştia sunt liberi. Sunt ei cu ei şi sunt bine.

Citeste si:

Linia destinului poţi să o ai sau nu

Ea străbate palma în două. Poate să fie puţin deplasată. Sunt lucruri care sunt bătute în cuie. Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător.

De multe ori, poate fi combinată. Dacă este discontinuă, în calea destinului există o posibilitate de a lua altă cale în viaţa ta. Sunt variante pentru fiecare individ. Fiecare suntem unicaţi. Atunci când apare în paralel, să urmărim spre ce deget se îndreaptă.

Linia inimii

Începe din partea de jos a degetului mic. Se îndreaptă spre arătător. Arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care eşti îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă denotă răceală.

Linia capului este cea care împarte palma în două

Este cea care arată forţa de gândire. Este o cronologie care vine în combinaţie cu linia vieţii. Capul dirijează viaţa omului. Dacă se suprapune cu linia vieţii cu atât promiţi să fii mai în nesiguranţă. Dacă linia se extinde până la inelar, se tinde spre dependenţa de cineva. Arată cât de inteligent eşti.

Linia banilor

Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire.

Linia căsătoriei

Linia căsătoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica şi la degetul arătător. Se vede ca o cruce sau o steluţă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.