Categories: Stil de viaţă

Ce înseamnă că nu te potrivești în cuplu din punct de vedere intim

„Ne dorim și ne așteptăm la lucruri diferite, chiar dacă avem o comunicare foarte bună la nivel de cuplu.”

Ce se întâmplă dacă întâlnești pe cineva amabil, inteligent și amuzant, dar din punct de vedere intim nu rezonați?

Contactul intim nu joacă pentru toată lumea un rol important într-o relație. Însă sunt oameni pentru care acest aspect este unul esențial. Avem mărturile unor femei, care au ales să se despartă de partenerii lor, pentru că nu se simțeau compatibile din punct de vedere intim.

„Am început să ies cu un prieten de care mă lega o prietenie de o viață, imediat după petrecerea de absolvire. Am ieșit la mai multe întâlniri, iar când am încercat să trecem la nivelul următor , parcă vorbeam în două limbi diferite. Ne-am dorit și ne-am proiectat așteptări diferite, în ciuda faptului că la capitolul comunicare stăteam foarte bine amândoi.”

„Am avut probleme cu fostul meu iubit. Eram un cuplu interrasial, iar părinții lui nu au fost de acord de la început cu relația noastră. El a vrut să aștepte să ne începem viața intimă după căsătorie, în caz contrar va fi nevoie să își lase părinții să îi aranjeze căsătoria cu cineva din cultura lui. Nu  am vrut să aștept până la căsătorie. Vreau să mă căsătoresc după ani de întâlniri. Prin urmare, pentru mine, contactul intim în cuplu joacă un rol important și a jucat un rol la fel de important  în despărțirea noastră.”

„Fostul meu iubit a fost cea mai egoistă persoană pe care am întâlnit-o vreodată. M-a făcut să mă simt vinovată pentru că îmi doream o viață intimă activă. Deși am încercat să vorbim de multe ori, mi-am dat seama că pur și simplu nu îi păsa și nu se va schimba niciodată. Mă îndoiesc că chiar i-a plăcut cu mine. Acum este una dintre prioritățile mele de top în materie de compatibilitate. Nu voi mai accepta niciodată o relație ca cea cu fostul. Este mult mai distractiv să fii cu cineva căruia îi pasă și își dorește aceleași lucruri ca și tine.”

„După ce au durat șase luni întâlnirile și am decis să trecem la nivelul următor, am trăit cea mai mare dezamăgire. Imediat după ne-am despărțit. El mi-a reproșat că eram prea intimidantă pentru el.”

„Cu fostul meu, în primul an de relație, contactul intim avea loc de aproximativ două ori pe săptămână, când dormeam peste noapte la el. Ne-am întâlnit trei ani, iar în ultimii doi ani nu s-a întâmplat nimic între noi. Acum, sunt logodită cu un bărbat pentru care contactul intim este la fel de important ca și pentru mine și efectiv nu pot să cred cât timp am pierdut din viața mea prin implicarea în fosta relație”.

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

o oră ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: