Categories: Ştiri sănătate

Încă o femeie s-a sinucis și-a luat și cei doi copii cu ea. Micuții aveau doar 2 și 4 ani

O altă femeie s-a sinucis împreună cu copiii ei. Tragedia s-a petrecut la Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul elvețian Neuchatel. În același loc, în urmă cu câțiva ani, alți doi copii au avut parte de același sfârșit. 

O mamă în vârstă de 37 de ani s-a aruncat în prăpastie împreună cu cu cei doi ai ei. Alarma a fost dată de duminică dimineață, după ce un turist a văzut-o pe femeie prăbușindu-se de pe o stâncă, potrivit archinfo. 

O tânără de 37 de ani s-a sinucis împreună cu copiii ei de 2 și 4 ani, sărind de la zeci de metri înălțime, pe Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul Neuchâtel.

Potrivit publicației Quotidiano Nazionale, alarma a fost dată duminică dimineață, puțin după 9.30, de un turist, care a anunțat că o persoană ar fi căzut de pe o stâncă.

Micuții, găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor

Bărbatul s-a gândit că este vorba despre un accident, însă, odată cu identificarea cele trei cadavre și demararea cercetărilor, gestul intenționat a părut imediat evident. Primele indicii arată că victima, o femeie de 37 de ani din Val de Travers, s-a sinucis aruncându-se de pe stâncă împreună cu cei doi copii ai săi. Micuții au fost găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor.

În prezent se continuă investigațiile, pentru a stabili cauzele tragediei, dar primele elemente par să picteze tabloul trist al unei drame de familie.

Pentru poliție, însă, nu există niciun dubiu: este vorba despre o dublă crimă și o sinucidere.

Un loc blestemat?

Anchetatorii, după ce au ascultat mărturiile, s-au convins de traseul gestului voluntar. Oamenii legii încă nu au dezvăluit dacă a fost sau nu găsită și o scrisoare de adio.

În urmă cu 7 ani, în august 2015, în aceeași zonă, au fost găsite cadavrele unui tată și a celor doi copii ai săi, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 2 ani. Într-o scrisoare, găsită în mașină, bărbatul făcea vorbea despre situația familială, aflându-se în război cu fosta soție pentru custodia copiil

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

5 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

35 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică