miercuri, august 17, 2022

O altă femeie s-a sinucis împreună cu copiii ei. Tragedia s-a petrecut la Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul elvețian Neuchatel. În același loc, în urmă cu câțiva ani, alți doi copii au avut parte de același sfârșit. 

O mamă în vârstă de 37 de ani s-a aruncat în prăpastie împreună cu cu cei doi ai ei. Alarma a fost dată de duminică dimineață, după ce un turist a văzut-o pe femeie prăbușindu-se de pe o stâncă, potrivit archinfo. 

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

O tânără de 37 de ani s-a sinucis împreună cu copiii ei de 2 și 4 ani, sărind de la zeci de metri înălțime, pe Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul Neuchâtel.

Potrivit publicației Quotidiano Nazionale, alarma a fost dată duminică dimineață, puțin după 9.30, de un turist, care a anunțat că o persoană ar fi căzut de pe o stâncă.

Micuții, găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor

Bărbatul s-a gândit că este vorba despre un accident, însă, odată cu identificarea cele trei cadavre și demararea cercetărilor, gestul intenționat a părut imediat evident. Primele indicii arată că victima, o femeie de 37 de ani din Val de Travers, s-a sinucis aruncându-se de pe stâncă împreună cu cei doi copii ai săi. Micuții au fost găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor.

Te-ar mai interesa: Testul simplu care poate detecta DEMENȚA precoce. ...

În prezent se continuă investigațiile, pentru a stabili cauzele tragediei, dar primele elemente par să picteze tabloul trist al unei drame de familie.

Pentru poliție, însă, nu există niciun dubiu: este vorba despre o dublă crimă și o sinucidere.

Un loc blestemat?

Anchetatorii, după ce au ascultat mărturiile, s-au convins de traseul gestului voluntar. Oamenii legii încă nu au dezvăluit dacă a fost sau nu găsită și o scrisoare de adio.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 an...

În urmă cu 7 ani, în august 2015, în aceeași zonă, au fost găsite cadavrele unui tată și a celor doi copii ai săi, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 2 ani. Într-o scrisoare, găsită în mașină, bărbatul făcea vorbea despre situația familială, aflându-se în război cu fosta soție pentru custodia copiil

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private