Categories: Expertul zilei

Îți dorești o talie de invidiat? Nicolle Cherry și Lidia Buble dezvăluie secretul unei talii perfecte!

Acum că vie vara, cine nu își dorește un abdomen plat și o talie perfect conturată? Ei bine, toate doamnele și domnișoarele visează la „corpul de vară”! Dar acest lucru nu este imposibil!

Lidia Buble și Nicole Cherry împărtășesc rețeta cu care au ajuns să se laude cu un trup de invidiat: abdomen plat, picioare tonifiate, brațe perfect conturate. Ei bine, care este secretul lor?

Pe lângă regimul alimentar și programul la sala, vedetele au inclus în programul lor de întreținere și masajul cu bambus.

„Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia. Beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.”, explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus.

Lidia Buble face furori pe rețele sociale cu pozele provocatoare în costum de baie care îi pun în evidență talia și fundul de braziliancă

„Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism. Recunosc că sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară Lidia Buble potrivit ciao.ro

Nicole Cherry, pe de altă parte, și-a revenit spectaculos după naștere, iar secretul ei este felul inteligent și eficient în care a ales să combine masajul cu bambus, cu dieta și cu programul de exerciții fizice pe care îl respectă de multă vreme deja.

„Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importantă. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exerciții, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcină. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănătos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic.”, conchide Nicole Cherry.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

7 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

8 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

9 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

10 ore ago

Citeste si: