Sari la conținut

De ce ai nevoie pentru un masaj de calitate?

Sunt puține lucruri care pot fi mai plăcute și mai relaxante decât un masaj de calitate. Pe lângă efectul de liniște și relaxare totală pe care îl induce, masajul are și numeroase beneficii pentru sănătate, cu condiția să fie făcut corect și într-un cadru cât mai bine amenajat.

Beneficiile masajului

Primul și cel mai rapid efect benefic al masajului este acest sentiment de relaxare profundă și calm. Aceste efect se resimte imediat datorită faptului că prin masaj se eliberează endorfine, responsabile cu starea de bine.

Hormonii stresului sunt de asemenea reduși prin intermediul unui masaj de calitate. Studiile au demonstrat că stresul distruge sistemul imunitar. Alte beneficii recunoscute ale masajului sunt: reducerea tensiunii musculare, îmbunătățirea circulației sanguine, îmbunătățirea mobilității articulare, reducerea anxietății și depresiei.

Însă un masaj de calitate se poate obține doar atunci când ai un arsenal bine pus la punct. Descoperă care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru un masaj de calitate.

Masa de masaj

Fie că ești un specialist în masaj care obișnuiești să faci masaj la domiciliul clienților sau îți dorești pur simplu să ai masa ta de masaj, alege cu grijă modelul.

Masa de masaj este un element cheie atunci când vine vorba de masaj. Și nu este nevoie să mergi de fiecare dată la un salon sau să îți transformi casa într-un salon de masaj. Poți să achiziționezi o masă de masaj portabilă pe care o vei putea apoi folosi de câte ori ai nevoie, în confortul și intimitatea casei tale.

O masă de calitate trebuie să fie robustă și să nu se simtă subțire în niciun fel. Aceasta este rapid și ușor de asamblat și pliat. Alege o masă cu tapițerie moale și confortabilă care să fie ușor de întreținut și chiar de transportat.

Uleiurile pentru masaj

Uleiul de masaj este de departe cel mai important detaliu în cadrul unei ședințe de masaj, fie că aceasta se desfășoară acasă sau la salon. Atunci când îți dorești un masaj de calitate și să te bucuri din plin de efectele benefice ale acestuia, selectează cu atenție uleiurile pentru masaj. Caută acele uleiuri de masaj care au efect de hidratate și sunt suficient de emoliente și care în același timp, au capacitatea de a hrăni pielea supusă masajului. Uleiurile de masaj de cea mai bună calitate persistă în timp și nu lasă urme de grăsime sau pete. Dacă te numeri printre cei care au pielea sensibilă, atunci alege un astfel de ulei non-alergenic pentru a evita apariția iritațiilor sau erupțiilor cutanate. Descopera uleiuri de masaj Saloos.

Atmosfera

Atmosfera contează foarte mult în tot acest tablou, pentru a obține un masaj de calitate și extrem de relaxant. Pentru a te relaxa în timpul masajului va fi nevoie să lucrezi puțin la cadrul în care acesta se desfășoară. De la lumina din încăpere, care poate fi difuză sau chiar într-o anumită culoare, la lumânări parfumate și până la muzica de relaxare care rulează în timpul masajului, toate aceste detalii sunt definitorii pentru a putea să te bucuri de toate efectele calmate ale unui masaj de calitate.

Ustensile pentru masaj

Masajul poate fi făcut cu mâinile, dar se poate apela și la o serie de ustensile. Aceste instrumente care practic asistă mâinile în timpul masajului pot oferi beneficii suplimentare celui care se bucură astfel de o experiență completă. Printre ustensilele și alte accesorii care pot fi folosite în timpul masajului se numără pietrele calde sau reci, bile de presopunctură, role, ventuze pentru masaj, bețe de bambus, pachete calde și reci și alte instrumente speciale care pot ajuta din când în când la schimbarea rutinei și chiar la obținerea unui masaj personalizat.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.