Categories: Stil de viaţă

Îți mai aduci aminte de Lili din „La Bloc”? Ce s-a întâmplat cu actrița și cum arată în prezent

Mariana Dănescu a ajuns celebră datorită rolului său din serialul „La Bloc”, cu personajul Lili Jurcă. După mai mulți ani de filmări, actrița continuă să activeze la Teatrul Metropolis din București.

Cum arată în prezent Mariana Dănescu, actrița care a jucat rolul lui Lili în serialul „La Bloc”

Actrița Mariana Dănescu a jucat rolul lui Lili Jurcă, o casnică sâcâitoare cu o coafură cu totul și cu totul de neuitat. La mulți ani după încheierea filmărilor pentru „La Bloc”, Mariana Dănescu continuă să își urmeze pasiunea pentru actorie. La 55 de ani, ea evoluează ca actriță la Teatrul Metropolis.

De curând, Mariana Dănescu a surprins cu cea mai proaspătă apariție a sa, în afara scenei de teatru. Îmbrăcată cu un costum negru elegant, aceasta a ținut un discurs în fața copiilor aflați la bibliotecă.

„Educația prin teatru, un nou proiect dedicat tinerilor. La inițiativa actriței Teatrului Metropolis București, dr. Mariana Dănescu, am organizat prima întâlnire la #biblioteca. Împreună ne propunem să valorificăm patrimoniul cultural de care dispunem și să îl facem cunoscut și tinerei generații prin joc și joacă”, a fost mesajul postat de Biblioteca Metropolitană din București.

sursa foto: RTV

În 2013, Mariana Dănescu a relatat cum a început cariera de actriță odată cu rolul Lili din serialul „La Bloc”.

„Am fost sunată şi invitată să particip la o selecţie în vederea efectuării distribuţiei primului sitcom românesc. M-am prezentat, m-am desfăşurat artistic şi apoi… m-am mutat definitiv la ei La bloc! Am fost norocoasă, pentru că s-au prezentat foarte multe actriţe pe acest rol şi eu l-am câştigat! Filmam destul de mult timp! Dar eram obişnuită de la teatru! Asta e, când am ales să fiu actriţă am ştiut foarte bine ce implică această meserie!”, a declarat actrița.

Ea a recunoscut că una dintre cele mai mari provocări din viața ei de actriță a fost chiar interpretarea rolului Lili, fiind și prima ei apariție într-un serial de televiziune.

„Îmi place provocarea! O provocare a fost şi Lili din La Bloc. A fost prima participare într-un serial de televiziune. Şi rolul interpretat era un gen nou pentru mine. Dacă genul de femeie care este Lili nu m-ar fi distrat şi pe mine, poate nu l-aş fi interpretat. Când a început sitcomul nu mai speram să am un copil. Din cauza sarcinii mele, textele au fost adaptate. Ideea de a filma naşterea a fost a regizorilor Răzvan Săvescu şi Radu Dragomir”, a mai afirmat Mariana.

Recent Posts

Nutriție pentru căderea părului: 10 produse esențiale

TOP 10 alimente pe care să le adaugi în dieta ta dacă îți cade părul.…

8 minute ago

Medic chirurgie oncologică: Mișcarea protejează împotriva cancerului

Obezitatea poate fi un factor care contribuie la apariția cancerului de colon, deoarece persoanele supraponderale…

o oră ago

România, promovată ca destinație turistică în Germania. Anunțul Ministerului Turismului

România este promovată ca destinație turistică în Germania. Astfel, peste 600 de taxiuri pe care…

2 ore ago

STUDIU cancer colorectal. „Cocteilul” de medicamente care micşorează tumorile bolnavilor, potrivit cercetătorilor

Studiu cancer colorectal. „Cocteilul” de medicamente care micşorează tumorile bolnavilor, potrivit cercetătorilor! Cancerul colorectal este…

2 ore ago

Dr. Bilic: Există alimente anti-foame

Un medic român a împărtășit alimentele cheie despre care spune că nu pun în primejdie…

3 ore ago

Pensii pe care le vor primii românii, dacă au muncit între 10 și 15 ani

Pensii pe care le vor primii românii, dacă au muncit între 10 și 15 ani.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Tiroidita Hashimoto