Sari la conținut

Din păcate, vești triste despre Cezara Dafinescu. A suferit un accident teribil. Ce spun medicii și care este starea frumoasei actrițe

Sursă foto: Unica
Cezara Dafinescu

Din cuprinsul articolului

Cezara Dafinescu, recunoscută pentru talentul și frumusețea sa, a dezvăluit recent că a suferit un accident dureros, imediat după ce a fost premiată pe scena TIFF pentru întrega sa carieră.

Acum mai bine de doi ani, când a fost celebrată pentru întreaga sa carieră, Cezara Dafinescu a fost la un pas de o tragedie, la 73 de ani cât avea la acea vreme.

Considerată una dintre cele mai talentate și mai frumoase actrițe de la noi, cu o carieră de invidiat atât în teatru, cât și în cinematografie, la 75 de ani, artista se află într-o formă de invidiat, dar în urmă cu puțin timp a fost la un pas de un dezastru care i-ar fi putut fi fatal.

„Am avut o problemă când m-au serbat la TIFF pentru întreaga carieră. Când m-am dat jos de pe scenă am căzut și mi-am făcut fractură la genunchi și atunci pandemia a coincis cu statul în ghips, cu probleme. Eu sunt o fire mai sportivă și mulțumesc lui Dumnezeu am fost mai mereu sănătoasă și spaima asta de boală și de neputință te face mai puțin optimist”, a declarat Cezara Dafinescu la Antena Stars.

Rolul pe care nu l-a uitat niciodată

Sursă foto: Romania TV

Actrița a mărturisit că cea mai mare realizare a vieții sale este că oamenii o privesc cu drag și își aduce aminte cum a debutat, în 1971. Chiar dacă„Brigada Diverse, în alertă” avea deja distribuția făcută, Cezara Dafinescu a primit rolul pe care nimeni nu l-a uitat.

„Îmi aduc foarte bine aminte debutul meu în cinematografie. A fost ciudat pentru că distribuția pentru filmele ‘Brigada Diverse era făcută deja. Cele 4 femei erau deja distribuite. Eu nu eram încă studentă la teatru ci elevă, așa m-a cunoscut Mircea Drăgan.

A făcut o pasiune profesională vis a vis de mine pentru că m-a distribuit, apoi, în multe din filmele sale. Îi părea rău că filmările erau la final și nu avea cum să mă ia în BD, așa că a creat, pur și simplu, o secvență pentru mine.

Scena se petrecea pe un stadion, la un concurs canin. La un moment dat o speakeriță spunea ‘câinele Costel să se prezinte la start. Asta a fost replica mea, cu ea m-am lansat. Eram la început atunci și credeam că ar trebui să fiu că fetele de la Hollywood așa că am simțit nevoia să-mi pun și gene false.

Și acum râd ori de câte ori văd secvența aceea. Eram blondă platinată, voiam să dau la teatru, să fiu că Marilyn Monroe așa că, pentru replica aceea, mi-am pus gene false”, spunea Cezara Dafinescu într-un interciu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel