Categories: Stil de viaţă

Jennifer Lopez, secretul frumuseții! Ce trebuie să faci ca să arăți ca ea

Jennifer Lopez se numără printre cele mai frumoase femei din întreaga lume. Este una dintre celebritățile pentru care timpul pare să stea în loc. Deși are 53 de ani, are o piele de porțelan și o siluetă demnă de invidiat.

Jennifer Lopez, un ten perfect

Vedeta are o rutină strictă, face sport și mănâncă sănătoas. Cu toate acestea, ea însăși a dezvăluit că are și câteva mici secrete care o ajută să arate mult mai tânără.

De exemplu, într-una dintre postările sale recente de pe Instagram, vedeta, care s-a căsătorit recent cu actorul Ben Affleck, a împărtășit cu urmăritorii săi unul dintre cele mai eficiente secrete ale sale pentru a întineri și a preveni apariția ridurilor.

Care este secretul lui Jennifer Lopez pentru a-și menține pielea de porțelan la 50 de ani?

Nu există nicio îndoială că un stil de viață sănătos a făcut ca Jennifer Lopez să își păstreze frumusețea și tinerețea mult mai mult timp.

Din fericire, remediile naturale o ajută să rămână tânără și sănătoasă. JLo le împărtășește urmăritoarelor sale trucurile sale de frumusețe

Secretul pe care JLo l-a împărtășit cu această ocazie este un delicios ceai de ghimbir. În postarea pe care a împărtășit-o pe Instagram se poate vedea un pahar de ceai de ghimbir care a fost garnisit cu o felie de lămâie și o floare.

Beneficiile ceaiului de ghimbir?

Potrivit experților, este o băutură care are diferite proprietăți medicinale, deoarece ghimbirul conține gingerol, o substanță care are puternice efecte antiinflamatorii și antioxidante. De exemplu, poate ajuta la reducerea stresului oxidativ, care este rezultatul unei cantități excesive de radicali liberi în organism.

În plus, ghimbirul este folosit pentru a combate gripa, pentru a îmbunătăți digestia, pentru a reduce greața și pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge. Această plantă favorizează, de asemenea, pierderea în greutate în zona abdomenului, a taliei și a șoldurilor.

Gimbirul previne apariția ridurilor

Dar, unul dintre cele mai interesante beneficii ale ghimbirului este că previne îmbătrânirea prematură, pentru că, așa cum am spus, gingerolul este un antioxidant puternic, adică este capabil să combată, printre altele, pierderea colagenului.

Cu alte cuvinte, ceaiul de ghimbir accelerează circulația sângelui și ajută la îmbunătățirea oxigenării celulelor. Acest lucru este excelent pentru a vă menține pielea strălucitoare și sănătoasă și, bineînțeles, ajută la prevenirea acelor riduri enervante. Sunteți gata să includeți această băutură în rutina dvs. de dimineață?

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

34 de minute ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

o oră ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

2 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

2 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

3 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra