sâmbătă, decembrie 3, 2022

Jennifer Lopez se numără printre cele mai frumoase femei din întreaga lume. Este una dintre celebritățile pentru care timpul pare să stea în loc. Deși are 53 de ani, are o piele de porțelan și o siluetă demnă de invidiat.

Jennifer Lopez, un ten perfect

Vedeta are o rutină strictă, face sport și mănâncă sănătoas. Cu toate acestea, ea însăși a dezvăluit că are și câteva mici secrete care o ajută să arate mult mai tânără.

Te-ar mai interesa: Alimentul care costă doar un leu și ameliorează ze...

De exemplu, într-una dintre postările sale recente de pe Instagram, vedeta, care s-a căsătorit recent cu actorul Ben Affleck, a împărtășit cu urmăritorii săi unul dintre cele mai eficiente secrete ale sale pentru a întineri și a preveni apariția ridurilor.

Care este secretul lui Jennifer Lopez pentru a-și menține pielea de porțelan la 50 de ani?

Nu există nicio îndoială că un stil de viață sănătos a făcut ca Jennifer Lopez să își păstreze frumusețea și tinerețea mult mai mult timp.

Din fericire, remediile naturale o ajută să rămână tânără și sănătoasă. JLo le împărtășește urmăritoarelor sale trucurile sale de frumusețe

Te-ar mai interesa: Analize pentru ficat pe care oricine trebuie să le...

Secretul pe care JLo l-a împărtășit cu această ocazie este un delicios ceai de ghimbir. În postarea pe care a împărtășit-o pe Instagram se poate vedea un pahar de ceai de ghimbir care a fost garnisit cu o felie de lămâie și o floare.

Beneficiile ceaiului de ghimbir?

Potrivit experților, este o băutură care are diferite proprietăți medicinale, deoarece ghimbirul conține gingerol, o substanță care are puternice efecte antiinflamatorii și antioxidante. De exemplu, poate ajuta la reducerea stresului oxidativ, care este rezultatul unei cantități excesive de radicali liberi în organism.

Te-ar mai interesa: Centru de asistență și îngrijire pentru persoane v...

În plus, ghimbirul este folosit pentru a combate gripa, pentru a îmbunătăți digestia, pentru a reduce greața și pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge. Această plantă favorizează, de asemenea, pierderea în greutate în zona abdomenului, a taliei și a șoldurilor.

Gimbirul previne apariția ridurilor

Dar, unul dintre cele mai interesante beneficii ale ghimbirului este că previne îmbătrânirea prematură, pentru că, așa cum am spus, gingerolul este un antioxidant puternic, adică este capabil să combată, printre altele, pierderea colagenului.

Te-ar mai interesa: Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. S...

Cu alte cuvinte, ceaiul de ghimbir accelerează circulația sângelui și ajută la îmbunătățirea oxigenării celulelor. Acest lucru este excelent pentru a vă menține pielea strălucitoare și sănătoasă și, bineînțeles, ajută la prevenirea acelor riduri enervante. Sunteți gata să includeți această băutură în rutina dvs. de dimineață?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private