Categories: Stil de viaţă

Kanye West susține că în spatele faimei și bogăției cuplului Beyonce și Jay Z se află magia neagră și sacrificiile umane. Cei doi și alte vedete de la Hollywood ar face parte dintr-un cult

Kanye West susține că Beyonce și Jay Z practică magia neagră și sacrificiile umane. Și nu sunt singurii, spune el. Multe vedete de la Hollywood, dar și sportivi celebri ar face parte dintr-un cult și acesta ar fi secretul bogăției și celebrității lor. 

Kanye Omari West, cunoscut sub numele de scenă Ye, este rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și designer de modă american în vârstă de 45 de ani, care și-a construit un imperiu după ce a intrat în afaceri de aproape 20 de ani. Lil Wayne, Jay-Z, Mariah Carey, Alicia Keys și mulți alți muzicieni cunoscuți au melodii pe care West le-a produs.

În 2004, a lansat primul său album, The College Dropout, care a fost un succes masiv, iar apoi a început să devină din ce în ce mai popular în industria muzicală. Cu 24 de premii Grammy câștigate, rapperul are în palmares mai multe premii Grammy decât toți ceilalți interpreți rap la un loc. Este considerat unul dintre cei mai mari muzicieni hip-hop ai tuturor timpurilor, deține o casă de discuri, iar munca sa incredibilă poate fi auzită în muzica sa.

Kanye West, fost apropiat al cuplului Beyonce – Jay Z le dezvăluie secretele

Nu este de mirare că recent Beyoncé și Jay-Z și-au păstrat distanța față de el, deși s-au bucurat cândva de o relație apropiată. Cu toate acestea, după ce Ye a început să se întâlnească cu Kim Kardashian, lucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru ei. Nu numai că a existat o ruptură între cântăreți, dar și Kanye West a spus ceva neașteptat în noiembrie 2022. El a împărtășit jurnaliștilor cum unele dintre vedetele de la Hollywood fac parte din grupul Illuminati și cum, uneori, ajung până la sacrifcii umane ca să-și păstreze și să-și crească faima și bogăția.

El a susținut că mulți sportivi și celebrități, inclusiv Puff Daddy, Shaq, Charles Barkley, LeBron James, Jay-Z, Beyonce și mulți alții, sunt sub influența grupului. Cu toate acestea, Beyonce a fost atacată din același motiv de mulți ani, iar fanii ei s-au întrebat dacă trebuie să existe ceva adevăr în toate aceste teorii ale conspirației Illuminati și Beyonce.

Cine sunt Illuminati

Se zvonește că o societate secretă creată în Germania în secolul al XVIII-lea a fost denumită Illuminati. Deși, mai recent, expresia a fost folosită pentru a descrie diferite organizații care pretind că au autoritate atât asupra corporațiilor, cât și asupra guvernelor și ale căror obiective sunt să se opună superstiției, nedreptății și influenței religioase asupra vieții publice.

Au existat de multă vreme speculații că Beyonce și soțul ei, Jay-Z, sunt implicați într-un astfel de grup secret de la Hollywood. Artista a respins în mod repetat aceste acuzații și chiar i-a criticat pe cei care au răspândit povești nefondate despre ea.

Nu numai Kanye West, ci și Kimberly Thompson, o fostă membră a trupei lui Beyonce i-au acuzat pe cei doi că fac magie neagră. Ea a susținut că Beyonce este vinovată de „vrăjitorie severă, magie neagră și vrăji de molestare sexuală”.

Ea mai susține că și-a ucis pisica. Thompson a susținut anterior că Beyonce face vrăji, ucide animale de companie și folosește magia neagră. Ea a intentat chiar și un proces împotriva cântăreței pentru că a provocat un astfel de rău celor din jur.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

10 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

11 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

12 ore ago

Citeste si: