Sari la conținut

Kanye West susține că în spatele faimei și bogăției cuplului Beyonce și Jay Z se află magia neagră și sacrificiile umane. Cei doi și alte vedete de la Hollywood ar face parte dintr-un cult

Kanye West susține că Beyonce și Jay Z practică magia neagră și sacrificiile umane. Și nu sunt singurii, spune el. Multe vedete de la Hollywood, dar și sportivi celebri ar face parte dintr-un cult și acesta ar fi secretul bogăției și celebrității lor. 

Kanye Omari West, cunoscut sub numele de scenă Ye, este rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și designer de modă american în vârstă de 45 de ani, care și-a construit un imperiu după ce a intrat în afaceri de aproape 20 de ani. Lil Wayne, Jay-Z, Mariah Carey, Alicia Keys și mulți alți muzicieni cunoscuți au melodii pe care West le-a produs.

În 2004, a lansat primul său album, The College Dropout, care a fost un succes masiv, iar apoi a început să devină din ce în ce mai popular în industria muzicală. Cu 24 de premii Grammy câștigate, rapperul are în palmares mai multe premii Grammy decât toți ceilalți interpreți rap la un loc. Este considerat unul dintre cei mai mari muzicieni hip-hop ai tuturor timpurilor, deține o casă de discuri, iar munca sa incredibilă poate fi auzită în muzica sa.

Kanye West, fost apropiat al cuplului Beyonce – Jay Z le dezvăluie secretele

Nu este de mirare că recent Beyoncé și Jay-Z și-au păstrat distanța față de el, deși s-au bucurat cândva de o relație apropiată. Cu toate acestea, după ce Ye a început să se întâlnească cu Kim Kardashian, lucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru ei. Nu numai că a existat o ruptură între cântăreți, dar și Kanye West a spus ceva neașteptat în noiembrie 2022. El a împărtășit jurnaliștilor cum unele dintre vedetele de la Hollywood fac parte din grupul Illuminati și cum, uneori, ajung până la sacrifcii umane ca să-și păstreze și să-și crească faima și bogăția.

El a susținut că mulți sportivi și celebrități, inclusiv Puff Daddy, Shaq, Charles Barkley, LeBron James, Jay-Z, Beyonce și mulți alții, sunt sub influența grupului. Cu toate acestea, Beyonce a fost atacată din același motiv de mulți ani, iar fanii ei s-au întrebat dacă trebuie să existe ceva adevăr în toate aceste teorii ale conspirației Illuminati și Beyonce.

Cine sunt Illuminati

Se zvonește că o societate secretă creată în Germania în secolul al XVIII-lea a fost denumită Illuminati. Deși, mai recent, expresia a fost folosită pentru a descrie diferite organizații care pretind că au autoritate atât asupra corporațiilor, cât și asupra guvernelor și ale căror obiective sunt să se opună superstiției, nedreptății și influenței religioase asupra vieții publice.

Au existat de multă vreme speculații că Beyonce și soțul ei, Jay-Z, sunt implicați într-un astfel de grup secret de la Hollywood. Artista a respins în mod repetat aceste acuzații și chiar i-a criticat pe cei care au răspândit povești nefondate despre ea.

Nu numai Kanye West, ci și Kimberly Thompson, o fostă membră a trupei lui Beyonce i-au acuzat pe cei doi că fac magie neagră. Ea a susținut că Beyonce este vinovată de „vrăjitorie severă, magie neagră și vrăji de molestare sexuală”.

Ea mai susține că și-a ucis pisica. Thompson a susținut anterior că Beyonce face vrăji, ucide animale de companie și folosește magia neagră. Ea a intentat chiar și un proces împotriva cântăreței pentru că a provocat un astfel de rău celor din jur.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel