Categories: Știrile zilei

Kate, prințesa de Wales, a fost internată de urgență în spital pentru o intervenție chirurgicală

Prințesa de Wales, soția moștenitorului tronului Regatului Unit, a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale planificate la un spital privat din Londra, a anunțat Palatul Kensington, relatează BBC.

Potrivit unui comunicat al Palatului, Kate ar urma să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile înainte de a reveni la domiciliu pentru a se recupera.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută ultima oară în public în ziua de Crăciun, când familia regală britanică a mers la slujba religioasă la care participă în mod tradițional la biserica din apropierea locuinței regelui Charles din Sandringham, localitate aflată în estul Angliei.

Palatul regal a precizat că soția prințului moștenitor William a fost internată în London Clinic, un spital privat din capitala Marii Britanii. Casa regală nu a oferit informații privind intervenția chirurgicală sau motivele pentru care Kate a avut nevoie de ea.

Un purtător de cuvânt al Palatului a precizat însă că prințesa nu suferă de cancer.

Prințesa de Wales roagă publicul să îi respecte intimitatea în această perioadă

„Prințesa de Wales înțelege interesul pe care acest comunicat îl va provoca. Ea speră ca publicul să înțeleagă dorința ei de a păstra cât mai multă normalitate cu putință pentru copiii ei; iar dorința sa este ca informațiile sale medicale personale să rămână private”, a transmis casa regală a Marii Britanii.

Prințul William și soția sa au împreună 3 copii: prințul George (în vârstă de 10 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și prințul Louis (5 ani).

Secretariatul privat al prințesei de Wales a precizat de asemenea că noi informații cu privire la starea de sănătate a acesteia vor fi oferite doar când vor exista noutăți „semnificative de împărtășit”. Aceeași sursă a afirmat că, având în vedere recomandările medicilor, este puțin probabil ca prințesa de Wales să își reia îndatoririle oficiale până după Paște.

Regele Charles, programat săptămâna viitoare pentru o operație de prostată

Regele Charels al III-lea se va prezenta săptămâna viitoare la spital pentru a fi tratat pentru a fi suspus unei operații de prostată, notează BBC.

Palatul Buckingham a precizat că afecțiunea regelui este benignă, dar că acesta va fi supus unei „proceduri de corecție”.

Angajamentele publice ale regelui în vârstă de 75 de ani vor fi amânate pentru o scurtă perioadă de recuperare, a precizat palatul.

Anunțul vine la scurt timp după ce s-a aflat că Prințesa de Wales se află în spital după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale.

Recent Posts

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

16 minute ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

46 de minute ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

o oră ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

2 ore ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

3 ore ago

Citeste si: