Categories: Ştiri sănătate

La câteva zile după ce Ana a murit sfâșiată, câinii au atacat din nou! De data asta, un copil de doar 13 ani. Haita turbată l-a doborât de 3 ori și i-a smuls carnea de pe el. Urmează detalii tulburătoare. Care e starea lui

Un copil din București aflat în vacanță la bunici în comuna Conțești, din județul Teleorman, a fost atacat în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, de șase câini comunitari. Poliția a deschis deja un dosar penal.

Copilul în vârstă de 13 ani se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, când animalele s-au repezit asupra sa și l-au atacat.

„Copilaș de 13 ani, atacat de o haită de câini. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard. Vecinii care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite au văzut copilul aproape gol, cu hainele sfâșiate, plin de sânge și cu o ureche secționată”, e scris pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

„Ulterior, acesta a reușit să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Teleorman.

Copilul a fost transferat la un spital din București

În timp ce se deplasa în viteză prin municipiul Alexandria, pentru a-și duce copilul la spital, cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune, tatăl a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

„În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Teleorman.

Ce să nu faci NICIODATĂ când ești atacat de câini. Sfatul specialiștilor: Câinii simt frica. Niciodată nu mă dau în spate

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Ana, femeia ucisă de câini la Lacul Morii

Amintim că o femeie de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câini fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. Ana Oros a murit după ce i-a fost secționată artera femurală.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

41 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică