Sari la conținut

La câteva zile după ce Ana a murit sfâșiată, câinii au atacat din nou! De data asta, un copil de doar 13 ani. Haita turbată l-a doborât de 3 ori și i-a smuls carnea de pe el. Urmează detalii tulburătoare. Care e starea lui

Un copil din București aflat în vacanță la bunici în comuna Conțești, din județul Teleorman, a fost atacat în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, de șase câini comunitari. Poliția a deschis deja un dosar penal.

Copilul în vârstă de 13 ani se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, când animalele s-au repezit asupra sa și l-au atacat.

„Copilaș de 13 ani, atacat de o haită de câini. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard. Vecinii care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite au văzut copilul aproape gol, cu hainele sfâșiate, plin de sânge și cu o ureche secționată”, e scris pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

„Ulterior, acesta a reușit să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Teleorman.

Copilul a fost transferat la un spital din București

În timp ce se deplasa în viteză prin municipiul Alexandria, pentru a-și duce copilul la spital, cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune, tatăl a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

„În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Teleorman.

Ce să nu faci NICIODATĂ când ești atacat de câini. Sfatul specialiștilor: Câinii simt frica. Niciodată nu mă dau în spate

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Ana, femeia ucisă de câini la Lacul Morii

Amintim că o femeie de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câini fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. Ana Oros a murit după ce i-a fost secționată artera femurală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel