Leacul simplu și natural care te scapă de infecțiile urinare! Spune ADIO bacteriilor și durerilor

O infecție a tractului urinar (ITU) este un tip foarte frecvent de infecție în sistemul urinar. O ITU poate implica orice parte a sistemului dumneavoastră urinar, inclusiv uretra, ureterele, vezica urinară și rinichii. Simptomele includ de obicei nevoia de a urina des, durere când urineazi și durere în partea laterală sau în partea inferioară a spatelui. Majoritatea infecțiilor urinare pot fi tratate cu un antibiotic, însă astăzi îți vom prezenta un leac natural simplu și extrem de eficient.

Ce este o infecție a tractului urinar (ITU)?

O infecție a tractului urinar (ITU) este o infecție a sistemului urinar. Acest tip de infecție poate implica uretra (o afecțiune numită uretrita), rinichii (o afecțiune numită pielonefrită) sau vezica urinară (o afecțiune numită cistita).

De obicei, urina dumneavoastră nu conține bacterii (germeni). Urina este un produs secundar al sistemului nostru de filtrare – rinichii. Când deșeurile și excesul de apă sunt eliminate din sânge de către rinichi, se formează urină. În mod normal, urina se deplasează prin sistemul urinar fără nicio contaminare. Cu toate acestea, bacteriile pot pătrunde în sistemul urinar din exteriorul corpului, cauzând probleme precum infecția și inflamația. Aceasta este o infecție a tractului urinar (ITU).

Ce este tractul urinar?

Tractul urinar produce și stochează urina, unul dintre deșeurile lichide ale corpului. Tractul urinar include următoarele părți:

  • Rinichi: Aceste organe mici sunt situate pe spatele corpului, chiar deasupra șoldurilor. Ele sunt filtrele corpului tău – elimină deșeurile și apa din sânge. Aceste deșeuri devin urină.
  • Uretere: uretere sunt tuburi subțiri care transportă urina de la rinichi la vezica urinară.
  • Vezica urinară: un recipient asemănător unui sac, vezica îți stochează urina înainte de a părăsi corpul.
  • Uretra: Acest tub transportă urina din vezica urinară către exteriorul corpului.

Cât de frecvente sunt infecțiile tractului urinar (ITU)?

Infecțiile tractului urinar sunt foarte frecvente, apar la 1 din 5 femei cândva în timpul vieții. Deși infecțiile urinare sunt frecvente la femei, se pot întâmpla și bărbaților, adulților în vârstă și copiilor.

Unul până la 2% dintre copii dezvoltă infecții ale tractului urinar. În fiecare an, între 8 și 10 milioane de vizite la medici sunt pentru infecții ale tractului urinar.

Cine este predispus pentru infecții ale tractului urinar (ITU)?

Oricine poate face o infecție a tractului urinar, dar acestea sunt mai frecvente la femei. Acest lucru se datorează faptului că uretra (tubul care transportă urina din corp) la femei este mai scurtă și mai aproape de anus, unde bacteriile E. coli sunt frecvente.

Adulții în vârstă sunt, de asemenea, expuși unui risc mai mare de a dezvolta cistită. Acest risc crescut se poate datora golirii incomplete a vezicii urinare. Există mai multe afecțiuni medicale care pot fi legate de aceasta, inclusiv o prostată mărită sau un prolaps al vezicii urinare (o afecțiune în care vezica urinară cade sau alunecă din poziția obișnuită).

Dacă aveți infecții frecvente ale tractului urinar, medicul dumneavoastră poate face teste pentru a verifica alte probleme de sănătate – cum ar fi diabetul sau un sistem urinar anormal – care ar putea contribui la infecțiile dumneavoastră.

Leacul simplu și natural care te scapă de infecțiile urinare!

Dacă te confrunţi şi tu această afecţiune, trebuie să ştii că există un remediu natural care te va ajuta să scapi de bacterii și să previi boala. Toate persoanele care au suferit din cauza acestei infecții știu cât de dureroasă și de persistență poate fi. Oricum, remediul s-a dovedit a fi un antibiotic extrem de eficient în tratarea acestei afecțiuni, potrivit site-ului secretele.com.

Această combinație de rădăcină de pătrunjel și lămâie, cu miere și ulei de măsline devine un remediu puternic, cu proprietăți antibiotice și antivirale împotrivă bacteriilor.

Ingrediente:

– 250 de grame de rădăcină de pătrunjel;

– 250 de grame de lămâie cu coajă;

– 250 de grame de miere;

– 250 de ml de ulei de măsline

Mod de preparare:

Mărunțește rădăcina de pătrunjel și lămâile nedecojite, apoi amestecă-le la blender cu mierea și uleiul de măsline. Vei obține un amestec pe care trebuie să îl pui la borcan și să îl depozitezi la frigider. Ia o lingură în fiecare dimineață, pe stomacul gol. După aproximativ o săptămâna, vei scăpa în mod sigur de bacteria care cauzează infecția.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

7 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

7 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

8 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

8 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

9 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

9 ore ago

Citeste si: