Categories: Ştiri sănătate

Cele mai afectate zodii de Luna Plină din 12 decembrie. Ce surprize apar din astral

Luna Plină și surprizele nebănuite ale sfârșitului de an! Se cutremură credințe, se risipesc prejudecăți

Luna Plină a acestei jumătăți de decembrie vine cu o încărcătură deosebită, având în vedere că se petrece cu o zi înainte de vineri 13. Prin definiție, vineri 13 este o zi în care trebuie să fim mai precauți. Potrivit celebrului astrolog Radu Ștefănescu, cunoscut ca Dom Profesor, nicio săptămână cu vineri 13 nu este favorabilă.

Cele mai afectate zodii întreaga săptămână în care se petrece Luna Plină. Efectele pot dura până la două săptămâni!

Luna Plină în semnul dual al Gemenilor îi va afecta chiar pe Gemeni, dar și pe Săgetători. Însă lunația vine cu o tentă gregară, axată pe comunicare fără finalizări concrete, în stilul Gemenilor. Vorbă multă, puține concretizări. Iar acest aspect se așează fix pe semnele de aer, unde se vor face mai greu înțeleși sau mesajele lor vor risca să nu fie luate în seamă. Scade autoritatea semnelor Gemeni și Săgetător, cu ocazia acestei Luni Pline, ne-a povestit astrologul Oana Hanganu.

Luna Plină are loc pe 12 decembrie, la ora 7:12, ora României. Apreciatul astrolog Adriana Tudosa scrie pe site-ul său de astrologie:

” Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator (opozitie, 180 grade ) ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vietii noastre. Chiar daca cele doua semne Gemeni-Sagetator sunt opuse, ele au in comun aceeasi calitate, ele sunt semne mutabile, mereu in miscare, mereu schimbatoare. Semnul Gemeni este un semn de aer iar Sagetatorul un semn de foc dar ambele sunt pozitive, masculine, curioase, oarecum sociale si preocupate de comunicare si studii, evolutie personala si crestere spirituala.

Aceasta Luna Plina in Gemeni ofera o noua intelegere( Soarele in Sagetator) a unor crize relationale. Constientizarea legaturii suflet si personalitate, crearea podului Curcubeu este foarte importanta deoarece fara o ancorare solida pe acest pod( suflet –personalitate), semnul gemeni aduce o difuzie si o imprastiere a intereselor, dorintelor, aspiratiilor. Multe din crizele existentiale vin ca urmare a acestei imprastieri, a neatentiei, a increderii in personalitate uitand de suflet. Iar aceasta Luna Plina in Gemeni ne pune fata in fata cu esecurile actiunilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca. Marea lectie adusa de Luna plina in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.”

Horoscopul la Lună Plină îl citiți integral pe adriana-astro.com

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

6 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

6 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

7 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

7 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

8 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

8 ore ago

Citeste si: