luni, decembrie 6, 2021

Luna Noua a lui noiembrie se petrece in semnul Sagetatorului, la 26 noiembrie, 15:05 ora Romaniei, potrivit astrologului Adriana Tudosa.

Aceasta Luna Noua in Sagetator este condusa de Jupiter in Sagetator in casa VII, o casa ce vorbeste despre relatii, parteneri, asociati, rivali, dusmani cunoscuti. Marile noastre lectii, oportunitati, vin prin ceilalti, prin provocarile relationale.

Cu Luna Noua in Sagetator in aspect de inconjunctie (150 grade) cu Uranus retrograd in Taur, lipsa de afinitate intre aceste semne ofera o cantitate extraordinara de instabilitate. Indiferent de motive, focul si pamantul nu se inteleg fara o mediere puternica. Efectele acestui aspect sunt greu de prevazut, cer o ajustare, o schimbare de atitudine, o adaptare, o nevoie de a ne apara pozitia. Nu numai ca este un moment imprevizibil, dar un drum in rampa nu ofera o vizibilitate prea mare. Singura modalitate de a schimba dinamica acestui aspect este sa avem incredere in vocea interioara, in intuitia noastra(vocea divina din noi), astfel incat sa trecem cu bine prin provocarile acestui moment. A fi “intre ciocan si nicovala” defineste poate cel mai bine influenta unui aspect de inconjunctie dar prin flexibilitate si deschidere, prin credinta, putem alege cele mai bune oportunitati.

Te-ar mai interesa: Băutura care ține de foame 2-3 ore, dar ajută la s...

Cum Uranus este retrograd in Taur in casa XII( plati karmice, credinta, ghizi spirituali, pacatele trecutului, planuri facute in spatele usilor inchise, dusmani ascunsi) si guverneaza casa carierei, ambitiile profesionale, imaginea profesionala, schimbarile imprevizibile, adesea socante,  au legatura cu aceste domenii de viata.  Uranus va aduce la suprafata problemele nerezolvate sau ingropate. De asemenea, ne ofera si o arma cereasca puternica si asta este intuitia-vocea divina, dar trebuie sa o auzim si sa tinem seama de ea. Visele vor deveni mai vii si chiar profetice.

Citeste continuarea pe adriana-astro.com in acest LINK.

Te-ar mai interesa: Spondilita anchilozantă crește riscul de fibroză l...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri