Luna Plină în Berbec 9 octombrie: afectează toate zodiile. Momentul vindecării!

Luna Plină în Berbec 9 octombrie, schimbări importante pentru toate zodiile. Momentul vindecării!

Luna Plină în Berbec 9 octombrie 2022. Luna plină a vânătorului în Berbec are loc pe duminică, 9 octombrie 2022, la ora 22:55, ora României.

Este evenimentul astrologic care te va împinge să reevaluezi echilibrul (sau lipsa acestuia) în relațiile tale. Este și momentul vindecării prin capitulare. Luna plină afectează toate semnele zodiacale, dar Berbecul și Balanța o vor simți cel mai mult.

Luna trece prin diferite faze, iar cea mai strălucitoare este Luna Plină, când luna arată ca o minge mare pe cer. Fiecare lună plină este sincronizată cu un anumit semn zodiacal, ceea ce conferă lunii o atmosferă specială.

Potrivit unui blog al Nasa, triburile nativilor americani Algonquin din nord-estul SUA numeau această Lună plină „Luna Călătoare”, „Luna Vânătorului” sau „Luna Sângerie”.

Luna Plină în Berbec 9 octombrie, schimbări importante pentru toate zodiile. Momentul vindecării!

Urmează o perioadă extrem de încărcată spiritual, căci Chiron, împreună cu energia Lunii Pline în Berbec, promite vindecare, nu neapărat prin reparare, control sau forță, ci prin capitulare.

Dar această vindecare nu vine într-un pachet frumos ambalat. S-ar putea spune că, dinpotrivă, atinge un punct sensibil, în care nu mai rămâne altă soluție decât  să te predai vieții.

Atingerea acestui punct de capitulare vine din energia volatilă și fierbinte din jurul acestei Luni Pline. Acesta este genul de energie care ne forțează limitele. Acesta este genul de energie care ne aduce în punctul din care pur și simplu nu putem continua așa cum am fost.

Dar, oricât de provocator este acest punct, există magia vindecătoare a renunțării și o mare parte din această magie vine de la Chiron, micuțul astru vindecător, care își unește forțele cu Lună Plină din Berbec.

Promisiunea lui Chiron

Chiron, împreună cu energia Lunii pline în Berbec, promite vindecare, nu prin încercarea de a repara, controla sau forța, ci prin capitulare. Când ne predăm, dăm naștere acceptării, renunțării, iertării și ne deschidem posibilităților pe care acele stări le pot crea. Chiron este cunoscut drept vindecatorul rănit deoarece a învățat să găsească puterea, înțelepciunea și darurile care pot veni din rănile sale.

Chiron nu este interesat să-și „repare” rănile. El a acceptat că unele răni pur și simplu erau prea adânci pentru a se vindeca total vreodată. El a acceptat că unele răni au fost scrise în stele. În schimb, a luat aceste răni și le-a folosit drept combustibil pentru propria sa trezire. Chiron ne învață că, deși avem răni, chiar dacă suntem frânți, îndurerați, triști, singuri, deprimați sau bolnavi, chiar dacă am fost răniți din nou și din nou, încă putem duce o viață frumoasă.

Chiron ne permite să ne gândim la rănile noastre ca la niște portaluri secrete către o înțelegere și compasiune mai profundă, o intuiție mai înaltă, o cunoaștere mai mare și chiar ca la potențialul de a contribui la vindecarea și ghidarea altora.

S-ar putea să simțim că am ajuns la sfârșitul limitei noastre, dar dacă continuăm să ne mișcăm, acel punct limită ne va inspira să mergem mai departe, să iertăm sau să renunțăm complet. Iar acest lucru în sine poate aduce un fel de vindecare sau o nouă rezoluție.

Nu putem rămâne în același loc, trebuie să ne mutăm. Această idee de mișcare se poate manifesta ca nevoia de a dansa, de a face mișcare sau de a alerga. De asemenea, se poate manifesta ca pur și simplu nevoia de a face un pas în orice direcție pentru a schimba ceva în propriile vieți. Și acest pas nu este unul metaforic, este un pas intenționat pentru a schimba energia din viața ta. Nu trebuie să fie mare, chiar și un mic pas contează!

Luna Plină influențează toate semnele zodiacale

Luna Plină în Berbec ne va face să aruncăm o privire mult mai atentă asupra relațiilor din viața noastră, de la prietenii, până la cele amoroase.

În același timp, ne vom întreba cât de mult suntem dispuși să oferim din noi în relațiile romantice. Dacă suntem singuri de ceva vreme, suntem gata să ne deschidem în fața altor persoane? Iar dacă suntem într-o relație de lungă durată, oare suntem suficient de deschiși pe cât ar trebui cu partenerul de viață?

Există, de asemenea, o energie puternică a comunicării, așa că nu vă fie teamă să vă spuneți părerea și să spuneți oamenilor ce aveți nevoie de la ei pentru ca relațiile să prospere.

Vom încerca să fim mai receptivi în a oferi altor oameni ceea ce au nevoie.

Luna Plină sau Luna Vânătorului va afecta toate semnele zodiacale, dar Berbecul și Balanța vor resimți cel mai mult acest fenomen astrologic.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra