luni, septembrie 26, 2022

Horoscop 22 august, Neti Sandu: ”Lună plină, cu de toate. O să avem energie, exuberanța, dor de ducă spre zonele de agrement și putem face tot ce ne trece prin cap.

Vibrația zilei este 22 și se pot dubla câștigurile. De orice fel! Așadar, vești bune.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 FECIOARĂ

Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vină după niște discuții care vor aplana orice disensiuni între voi. Aveți musafiri, dați o petrecere, poate vă logodiți sau are loc o căsătorie în familie și o să fie o atmosferă febrilă.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 BALANȚĂ

E posibil să apară cineva care-și dorește o familie și să vă bucurați de o reciprocitate de sentimente.

O să preparați ceva delicios pentru musafirii care se simt bine la voi și se poate să existe și un motiv care să-i adune pe toți cei dragi în jurul vostru, o aniversare.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 SCORPION

Într-un cerc de prieteni o să fie cineva care să vă atragă atenția și o să schimbați numere de telefon, adrese. V-ați putea plimba puțin prin împrejurimi dacă nu puteți ajunge la malul marii, ori la munte, că vă mai rețin niște treburi pe acasă. O gură de aer vă prinde bine.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR

Se poate să fiți martorii fericirii altora, care se căsătoresc, își botează copilul sau acum a fost adus pe lume. Voi sunteți amatori de plimbare, de ieșit la socializare, să vă bucurați de revederea prietenilor și să mai cunoașteți și alții, să fie un schimb emoțional.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 CAPRICORN

O să vă bucurați de revederea unor rude c-o să dați o fugă până la ele, prin țară, pe undeva, și o să conteze și drumul, c-o să fie frumos. Se poate să intrați la cheltuială că vă duceți fie la o nuntă, fie faceți o tratație c-aveți vreun sărbătorit în familie și e costisitor.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR

Se poate s-aveți o ceremonie în familie și chiar și fără mari pretenții o să vă distrați, o să fie toată lumea fericită. E posibil să cheltuiți mai mult decât v-ați propus, dar o să va distrați o s-aveți o companie agreabilă și o să vă relaxați, după o perioadă de stres.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Pesti PixabayHOROSCOP 22 AUGUST 2021 PEȘTI

O să apară cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să vă construiți o relație care să dureze în timp.

O s-aveți parte de o companie agreabilă și o să vă refaceți starea de spirit, o să fiți în formă de mâine, să faceți lucruri de cea mai bună calitate.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 BERBEC

Întrevedere, pe fugă cu cineva care vă vinde un pont de afaceri și s-ar putea să iasă ceva – încercați. Voi se pare c-o să strângeți familia în jurul vostru și o să stați la masă ca pe vremuri, poate aveți și ceva de sărbătorit, dar chiar și fără.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 TAUR

Poate-ați terminat zugrăvitul, poate v-ați mutat de curând și dați de băut, faceți inaugurarea. E o petrecere a copiilor de pregătit frumos, poate-i duceți în parc, la o piscină, să facă ceva inedit, sau dați o fugă la malul marii, dacă e preferata lor.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 GEMENI

Poate vă invită cineva la un brunch, mai schimbați și voi o vorbă cu anturajul, or mai fi și fețe noi în peisaj. Se poate să petreceți ziua mai mult pe drum, că vă-ntoarceti de unde ați fost plecați și e bine să fiți atenți la volan, să mai faceți o pauză dacă vă simțiți obosiți.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 RAC

Zodia Rac - Freepic
Zodia Rac – Freepic

Poate-i duceți pe copii la terenurile de sport, să facă mișcare, și voi la fel ar fi bine și poate se ține și un concurs de ceva.

Ați putea pleca într-o drumeție poate vă opriți și pe la niște rude și o să fie un schimb emoțional, că v-ați cam izolat, ați stat prea mult în casă.

HOROSCOP 22 AUGUST 2021 LEU

O să va abțineți cu greu de la cheltuieli și o să le faceți cinste prietenilor, c-ați început un nou job, sau o relație.

Poate ieșiți cu prietenii la o terasă, c-aveți multe să vă spuneți, să cultivați și alte relații și poate puneți la punct niște activități de timp liber care să vă detensioneze, notează stirileprotv.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private