Categories: Ştiri sănătate

Luna Plină în Gemeni. Previziuni pentru fiecare zodie: EI trebuie să fie pregătiți

Ultima Lună Plină din 2022 va fi poziționată în zodia Gemeni și va avea repercusiuni asupra zodiilor, mai ales în cazul Săgetătorului, pentru că este cea în plin sezon. Este o etapă a multor reflecții și viziuni pentru viitor, sunt și momente de conviețuire și de luare a deciziilor.

8 decembrie este ziua în care va avea loc acest eveniment, cu toate acestea, în aceste zile anterioare puteți începe să vedeți efectele asupra zodiilor. Vrei să știi cum îți va afecta acest fenomen astronomic viața? Aici vă spunem.

Leu

În următoarele zile va fi normal să ai un interes să vrei să petreci timp cu prietenii tăi, să ieși în oraș să te distrezi și chiar ai fi capabil și dispus să cauți dragoste. Cunoașteți oamenii și apoi luați decizia dacă îi doriți sau nu în viața voastră.

Scorpion

Este o luna de mare belsug pentru tine, singurul lucru pe care ti-l recomandam este sa fii constient de cheltuielile pe care le poti avea in aceste zile, sa analizezi cu atentie daca este cu adevarat o investitie sau va fi doar o pierdere in timp.

Pești

Luna Plină vă va aduce cu ea un impuls puternic pentru a continua toate proiectele pe care le-ați pus în așteptare. Este timpul ca tu să mergi mai departe cu viața ta profesională și să ieși din gaura în care te afli.

Gemeni

Când Luna Plină este în semnul tău, este normal să existe o energie puternică în mediu care ar putea provoca unele înstrăinări, lupte și neînțelegeri. Nu luați decizii cruciale în aceste zile. Ia lucrurile usor.

Săgetător

Acest fenomen astronomic vine cu multă forță și se va abate chiar în mijlocul sezonului tău, ceea ce te-ar putea face să ai în sfârșit acele conversații pe care le-ai evitat atât de mult timp. Totul are un termen limită și trebuie să faci curat și să rezolvi problemele în așteptare.

Fecioara

În aceste zile ai putea avea un episod de reflecție asupra a ceea ce faci în viața ta și a impactului pe care l-au avut deciziile trecute. Ai putea avea și revelații în familie și asta te va ajuta să trăiești mai mult alături de cei dragi.

Capricorn

Ai plănuit să-ți îmbunătățești obiceiurile personale, dar nu ai îndrăznit să acționezi conform planurilor tale, așa că Luna Plină îți va da acel impuls. Este important să ai grijă de sănătatea ta și nu ar trebui să o amâni din cauza problemelor de muncă.

Vărsător

Trebuie să te concentrezi asupra îndatoririlor tale personale și asupra lucrurilor pe care nu le faci pentru a le îndeplini pe altele care nu sunt obligația ta. Ai grijă de rolul tău social și îți nu atribui proiecte cu care nu te simți confortabil.

Balanță

Sunt vremuri de schimbare în care totul începe să curgă, așa că ai putea fi dornic să călătorești, să ieși în oraș, să descoperi. Dacă ai ocazia să o faci, nu sta pe gânduri.

Berbec

Vrei să înveți lucruri noi, să cunoști culturi, să-ți găsești vocația și tot ceea ce se datorează lunii pline. Setea de cunoaștere va intra în viața ta și trebuie să profiti de ea, este momentul perfect pentru tine.

Taur

Sunt multe subiecte de care te-ai îndepărtat de teamă să nu ai un răspuns corect când realitatea este că îl ai deja. Știi ce ai de făcut și trebuie să fii ferm în privința asta. Nu-ți fie frică de schimbare.

Cancer

Luna Plină ar putea aduce la masă probleme nerezolvate din trecut, de la chestiuni de familie până la probleme de muncă, așa că fii pregătit să înfrunți răni vechi.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

11 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

12 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

12 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

13 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

13 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

14 ore ago

Citeste si: