joi, februarie 2, 2023

Ultima Lună Plină din 2022 va fi poziționată în zodia Gemeni și va avea repercusiuni asupra zodiilor, mai ales în cazul Săgetătorului, pentru că este cea în plin sezon. Este o etapă a multor reflecții și viziuni pentru viitor, sunt și momente de conviețuire și de luare a deciziilor.

8 decembrie este ziua în care va avea loc acest eveniment, cu toate acestea, în aceste zile anterioare puteți începe să vedeți efectele asupra zodiilor. Vrei să știi cum îți va afecta acest fenomen astronomic viața? Aici vă spunem.

Te-ar mai interesa: S-a aflat secretul siluetei perfecte. Alimentul mi...

Leu

În următoarele zile va fi normal să ai un interes să vrei să petreci timp cu prietenii tăi, să ieși în oraș să te distrezi și chiar ai fi capabil și dispus să cauți dragoste. Cunoașteți oamenii și apoi luați decizia dacă îi doriți sau nu în viața voastră.

Scorpion

Este o luna de mare belsug pentru tine, singurul lucru pe care ti-l recomandam este sa fii constient de cheltuielile pe care le poti avea in aceste zile, sa analizezi cu atentie daca este cu adevarat o investitie sau va fi doar o pierdere in timp.

Pești

Luna Plină vă va aduce cu ea un impuls puternic pentru a continua toate proiectele pe care le-ați pus în așteptare. Este timpul ca tu să mergi mai departe cu viața ta profesională și să ieși din gaura în care te afli.

Te-ar mai interesa: Moșii de Iarnă 2023. Pe ce dată pică Sâmbăta Morți...

Gemeni

Când Luna Plină este în semnul tău, este normal să existe o energie puternică în mediu care ar putea provoca unele înstrăinări, lupte și neînțelegeri. Nu luați decizii cruciale în aceste zile. Ia lucrurile usor.


Săgetător

Acest fenomen astronomic vine cu multă forță și se va abate chiar în mijlocul sezonului tău, ceea ce te-ar putea face să ai în sfârșit acele conversații pe care le-ai evitat atât de mult timp. Totul are un termen limită și trebuie să faci curat și să rezolvi problemele în așteptare.

Te-ar mai interesa: Cine este soția lui Gigi Becali?! Marele secret al...

Fecioara

În aceste zile ai putea avea un episod de reflecție asupra a ceea ce faci în viața ta și a impactului pe care l-au avut deciziile trecute. Ai putea avea și revelații în familie și asta te va ajuta să trăiești mai mult alături de cei dragi.

Capricorn

Ai plănuit să-ți îmbunătățești obiceiurile personale, dar nu ai îndrăznit să acționezi conform planurilor tale, așa că Luna Plină îți va da acel impuls. Este important să ai grijă de sănătatea ta și nu ar trebui să o amâni din cauza problemelor de muncă.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă când adormi pe canapea. Care sunt r...

Vărsător

Trebuie să te concentrezi asupra îndatoririlor tale personale și asupra lucrurilor pe care nu le faci pentru a le îndeplini pe altele care nu sunt obligația ta. Ai grijă de rolul tău social și îți nu atribui proiecte cu care nu te simți confortabil.

Balanță

Sunt vremuri de schimbare în care totul începe să curgă, așa că ai putea fi dornic să călătorești, să ieși în oraș, să descoperi. Dacă ai ocazia să o faci, nu sta pe gânduri.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

Berbec

Vrei să înveți lucruri noi, să cunoști culturi, să-ți găsești vocația și tot ceea ce se datorează lunii pline. Setea de cunoaștere va intra în viața ta și trebuie să profiti de ea, este momentul perfect pentru tine.

Taur

Sunt multe subiecte de care te-ai îndepărtat de teamă să nu ai un răspuns corect când realitatea este că îl ai deja. Știi ce ai de făcut și trebuie să fii ferm în privința asta. Nu-ți fie frică de schimbare.

Cancer

Luna Plină ar putea aduce la masă probleme nerezolvate din trecut, de la chestiuni de familie până la probleme de muncă, așa că fii pregătit să înfrunți răni vechi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private