Categories: Stil de viaţă

Astrologul Daniela Simulescu: Luna Plină în pandemie ne aduce crize, proteste și restricții? Când sunt preconizate primele semne de revenire la normal?

Luna Plină în pandemie ne aduce crize, proteste și restricții conform astrologului Daniela Simulescu.

Luna Plină din Balanță este prima lunație de acest gen din Noul An astrologic, care a debutat odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec. Este denumită și Luna Roz, grație culorii sale și se poate vedea pe cer mult mai strălucitoare decât de obicei pentru că este și mai aproape de pământ. Va impacta în mod direct persoanele născute (sau care au ascendent sau alte planete importante în astrograma natală) în zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special în prima jumătate a perioadei semnului.

Luna Plină vine în general să încheie o etapă din viața noastră pentru a ne ajuta să evoluăm, iar atunci când se petrece în zodia Balanță vorbește despre o etapă în relațiile cu ceilalți, fie că sunt profesionale, fie sentimentale, familiale. Această Lună Plină, prin aspectele benefice pe care le face, poate aduce multe conștientizări vizavi de iubire și poate stimula schimbarea, renașterea, dar și încheierea, depinde foarte mult de situația în care ne aflăm.

„Lună Plină în Balanță, din 28 martie, ne vorbește despre negocieri, este ascendentul în Scorpion şi aduce crize. Pentru că Soarele și Venus fac o conjuncție cu Chiron, vom avea și neplăceri sau pierderi, până când vom reuși să ajungem la un numitor comun.

Se duc multe negocieri la nivel mondial, sunt crize, proteste legate de restricţii, deci e o irascibilitate foarte mare.

Luna plină are efecte cu două săptămâni înainte şi două săptămâni după, dar totul anul acesta este plin de evenimente. Şi vor mai fi şi proteste. Tot anul vom avea proteste”, a spus astrologul Daniela Simulescu, duminică, la Antena 3.

Întrebată dacă protestele sunt generate de restricţii sau ce arată astrele despre pandemie, astrologul a dat un termen îndepărtat.

„Primul moment în care putem vorbi de o vindecare ar fi la anul, poate primele semnele ale restricţiilor sau o alinare a acestora se vor vedea anul viitor din punct de vedere astrologic”, a adăugat Daniela Simulescu.

Recent Posts

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

24 de minute ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

54 de minute ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

o oră ago

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

2 ore ago

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

2 ore ago

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

3 ore ago

Citeste si: