Categories: Stil de viaţă

Lungimea degetului inelar spune multe lucruri despre personalitatea ta. Aceste dimensiunii ale degetelor înseamnă că vreți bani și poziție socială și o să le obțineți

Lungimea degetului inelar și relația sa cu alte degete, precum arătătorul, au fost subiect de interes în studii care au explorat posibile legături între aceste proporții ale mâinii și anumite caracteristici de personalitate.

Se crede că lungimea degetului inelar este legată de nivelul de expunere la hormonul testosteron în timpul dezvoltării fetale. Această expunere hormonală poate influența dezvoltarea personalității și a unor trăsături specifice ale comportamentului uman.

 

Dacă mâna ta arată ca în imaginea A (inelarul mai lung decât arătătorul)

În general, un deget inelar mai lung decât degetul arătător sugerează o expunere mai crescută la testosteron și este asociat cu trăsături care par să reflecte o personalitate mai dominantă și mai agresivă în anumite contexte. Persoanele cu acest tip de proporții ale degetelor ar putea fi mai dispuse să-și asume riscuri și să abordeze provocările cu o atitudine fermă. Ele pot fi adeptele rezolvării de probleme și sunt deseori eficiente în profesii care necesită abordări inginerești sau soluționare de probleme complexe.

Ai o personalitate foarte cuceritoare. Poți părea puțin mai agresiv, dar asta pentru că ești dispus să-ți asumi riscuri. Persoanele care au inelarul mai lung decât arătătorul sunt buni soldați, ingineri și se pricep să rezolve cuvinte încrucișate.

Dacă mâna ta arată ca în imaginea B (inelarul mai scurt decât arătătorul)

Pe de altă parte, un inelar mai scurt decât arătătorul poate sugera un nivel mai mic de testosteron în dezvoltarea timpurie și este asociat cu încredere în sine, dar și cu tendințe narcisiste. Persoanele cu aceste caracteristici pot avea o stimă de sine ridicată, dar pot avea uneori dificultăți în inițierea relațiilor romantice.

”Priviți-vă degetele de la mâna dreaptă. Dacă aveți degetul inelar mai scurt decât arătătorul înseamnă că vă doriți bani și îi veți obține. Dacă aveți inelarul mai lung decât arătătorul înseamnă că vă doriți un înalt statut social. Dacă inelarul și arătătorul sunt egale ca lungime sau sensibil egale, înseamnă că vă doriți și bani, și poziție socială. Și le veți obține,” a explicat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul unei emisiuni la Medika TV.

Dacă mâna ta arată ca în imaginea C (inelarul egal cu arătătorul)

Atunci când inelarul și arătătorul au aceeași lungime, se presupune că persoanele în cauză manifestă o abordare mai pașnică și evită conflictele. Aceștia sunt în general orientați către armonie și pot fi parteneri fideli și atenți la nevoile celorlalți.

Totuși, aceste observații nu sunt universal valabile și nu există dovezi concrete care să demonstreze că lungimea degetelor este un factor determinant al personalității. Este important să abordăm aceste constatări cu prudență și să le privim ca pe simple indicii generale, deoarece personalitatea umană este mult mai complexă și influențată de o varietate de factori, precum mediu, educație și experiențe de viață.

 

Recent Posts

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

16 minute ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

46 de minute ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

o oră ago

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

2 ore ago

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

2 ore ago

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

3 ore ago

Citeste si: