Sari la conținut

Mihai Voropchievici. Puterea secretă a fiecărei zodii în parte

Legea Atracției

Mihai Voropchievici. Puterea secretă a fiecărei zodii în parte.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a declarat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 că fiecare om primește ceea ce oferă. Mai mult de atât, fiecare nativ are anumite puteri doar ale sale, specifice zodiei sale, pe care i le conferă însuși Universul.

„Universul dă tuturor, dar fiecăruia în funcție de ce merită”, a explicat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici. Care este puterea secretă a fiecărei zodii în parte

Berbec.Puterea culorilor

Ei sunt deschizătroii de drumuri. Își vor folosi întotdeauna puterea luminii pentru a depăși obstacolele. Vor avea nevoie de ea în permanență pentru a-și elibera mintea de gânduri negative. Berbecul primește o forță prin culoarea roșie.

Taur. Puterea naturii

Se regenerează numai în contact cu natura. Ei sunt mari iubitori de natură și de artă. Așa uităm de toate și de încărcăm de energie pozitivă.

Gemeni. Puterea senzorială

Sunt explozivi, volatili, plini de viață. Au nevoie de conectarea cu universul. Obțin acest lucru prin ceea ce fac. Își lasă amprenta în arta cu mâinile, arta dansului, arta cântecului. Tot ce înseamnă artă pentru el e un mod de exprimare, de încărcare. Puterea lor senzorială este fantastică.

Rac. Pueterea misterului

Nu face altceva decât să se încarce de la planeta care îi guvernează zodia: Luna. E planeta misterelor. Racii de multe ori sunt toropiți de forța Lunii. Mai ales când e Lună plină, ei sunt terminați, nu pot să doarmă. La Luna Nouă folosesc toate oportunitățile.

Află care este puterea fiecărei zodii în parte

Leu. Puterea cuvintelor

Se încarcă energetic și își rezolvă toate problemele cu forța unor mantre pe care și le stabilesc el. Sunt cuvinte sau versuri cu o forță extraordinară. Rezonanța energetică a cuvintelor asupra Leului este extraordinară.

Fecioară. Puterea proiecției

Puterea proiecției, a ceea ce înseamnă a orienta un gând, un lucru. Iubitorii aceștia de detalii, de lucruri bine făcute își pot proiecta dorințele. Ei folosesc de multe ori forța gândului proiectându-și acele dorințe pe care vor să și le îndeplinească. Își pot imagina cum energiile negative pleacă de lângă ei, cum toate lucrurile benefice vin asupra lor. Au o forță extraordinară, sunt foarte imaginativi.

Balanță. Puterea de concentrare

Haosul îi dezechilibrează. Ei trebuie să aibă ordine, disciplină, se pot concentra prin hipnoză, prin meditație. Starea de concentrare e punctul cel mai important al lor.

Scorpion. Puterea de a iubi

Ei se vindecă prin dragoste. E cea mai iubăreață zodie. Iubirea, grija față de alte persoane îi hrănește pe ei.

Mihai Voropchievici prezintă cea mai puternică calitate a fiecărei zodii

Săgetător.Puterea de a trăi în haos

Ei pot trăi din haos, așa se regenerează. Nu stau să se gândească foarte mult în timpul haosului. Ei atunci își pot face timp pentru ei. Ordinea îi omoară.

Capricorn. Puterea organizării

Ei sunt cu puterea ritualului. Sunt total opuși față de Săgetători. La ei trebuie să fie totul la dungă, programat, planificat, să nu se grăbească. Trebuie să ai un motiv întemeiat ca să le schimbi planurile.

Vărsător. Puterea de a se dărui

Au puterea dăruirii. Dar le place să și obțină avantaje în urma dăruirii. Nu trebuie să ne gândim numai la daruri materiale. Poți să duriești timp, atenție, dragoste.

Pești. Puterea clarității

Au puterea clarității. La ei trebuie să fie totul clar, altfel sunt dezamăgiți și se ascund.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel