Categories: Ştiri sănătate

Mama unui medic renumit a murit în ziua înmormântării fiului său. Durerea a răpus-o

Mama unui medic renumit a murit în ziua înmormântării fiului său. Dr. Horia Emil Cioflan, un medic renumit în obstetrică-ginecologie și originar din comuna Padeș din județul Gorj, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani. Medicul se evidenția prin expertiza sa în domenii precum chirurgia robotică, chirurgia oncologică ginecologică, chirurgia laparoscopică și histeroscopică.

Tragedia a lovit familia Cioflan într-un mod neașteptat, când medicul Horia Cioflan a suferit un infarct în propriul său cabinet. Într-o succesiune devastatoare de evenimente, mama sa, Ștefania Cioflan, care era și ea medic, a încetat din viață în aceeași zi în care avea loc înmormântarea fiului său. Durerea a fost prea greu de suportat.

Fiul și mama, medici amândoi, morți prin infarct

Persoanele care îi cunoșteau pe cei doi și opinia publică în general au fost profund afectate de această veste tragică.

„Au salvat mii de vieți. O mamă medic extraordinară. Un fiu medic excepțional. Fiul suferă un infarct. Mama, la auzul veștii, suferă un infarct. Mama pleacă și ea la Domnul în ziua înmormântării fiului. Câteodată, durerea și iubirea sunt atât de intense încât unii părăsesc această lume împreună cu ființa iubită. Totul pare a fi o tragedie antică. M-a impresionat până la lacrimi. Câtă durere, câtă iubire. Dumnezeu să-i primească pe amândoi în Lumina Sa! Horia și Ștefania Cioflan. Condoleanțe familiei,” a transmis Oana Pellea.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienți din situații extrem de grave. Domnul doctor Horia a răspuns întotdeauna solicitărilor noastre, mereu dispus să ne ajute ori de câte ori am sunat de aici, din Cloșani, pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă; auzeam mereu o voce caldă: ‘Da, dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă.’ A avut o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, iubitor de oameni și natură, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa îl voi aminti mereu pe doctorul Horia Cioflan,” a transmis primarul comunei Padeș, Antonie Serafim.

Recent Posts

Cine a fost prima femeie mason și cum a reușit să spulbere codul secret al lojii masculine

Lojile masonice sunt învăluite într-o aură de hermetism și mister care stârnește curiozitatea multora și…

25 de minute ago

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

55 de minute ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

o oră ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

2 ore ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

2 ore ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

3 ore ago

Citeste si: