Categories: Ştiri sănătate

Marina, prietena fetiței ucise pe trecerea de pietoni, declarații șoc: „Eu credeam, speram că va opri la trecerea de pietoni”. Apare prima minciună din declarația polițistului

Marina, prietena fetiței ucise pe trecerea de pietoni, declarații șoc: „Eu credeam, speram că va opri la trecerea de pietoni”. Apare prima minciună din declarația polițistului.

Marți, 8 februarie, a fost audiată Marina, fetița care a supraviețuit accidentului provocat de un polițist chiar pe o trecere de pietoni, în sectorul 1 al Capitalei, în ziua de 13 ianuarie.

Adrian Cuculis, avocatul familiei, a declarat că a fost vorba de o întâlnire emoționantă și că Marina, prietena Raisei, a dorit să spună tot ce știe din acea fatidică zi.

Marina, prietena fetiței ucise pe trecerea de pietoni, declarații șoc: „Eu credeam, speram că va opri la trecerea de pietoni”

„Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo…

Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan.

Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta.

Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”.

Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui.

Cred că e important să vă spun că joi inculpatul, respectiv polițistul Popescu, ar trebui să se prezinte la Brigada Rutieră să vedem dacă va fi de acord cu testul poligraf. Pentru că procurorul a stabilit această zi când i se va aduce la cunoștință că va fi supus acestui test”, a declarat Adrian Cuculis la Antena 3.

Avocat: „Marina este cea care a văzut impactul în mod direct”

Avocatul Adrian Cuculis, reprezentatul familiei Raisei, fetița de 11 ani moartă în accident, a subliniat că Marina „e bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului”.

„Fetiţa a spus de la bun început să vrea să dea toate detaliile pe care le cunoaşte, pe care şi le aduce aminte în aşa fel încât să ajute cumva la elucidarea a ceea ce s-a întâmplat acolo.

Îşi aduce, cel puţin din primele declaraţii nu date oficial, ci părinţilor, în discuţii acasă, că în dreptul trecerii de pietoni se auzea foarte puternic motorul maşinii. Cu toţii suntem pietoni şi ştim că atunci când traversăm facem cumva un contact vizual cu şoferul maşinii, să vedem cumva dacă poliţistul făcea altceva, asta vizează şi testul cu poligraf…

Marina este cea care a văzut impactul în mod direct. Important e să vedem cât îşi mai aduce aminte şi e singurul martor ocular care poate să ne spună ce s-a întâmplat acolo.

Inculpatul Popescu spune că a văzut, s-a uitat la trecerea de pietoni, nu a observat niciun fel de pietoni. Atunci, sigur e ceva în contradicţie pentru că a lovit două fetiţe.

Este un copil de 11 ani care şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi este acasă în îngrijiri medicale”, a mai precizat Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Raisei.

Reamintim că, joi, 13 ianuarie, pe o stradă din sectorul 1 a avut loc un teribil accident care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare: două fete, de 11 şi 13 ani, se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni.

Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul de la volan avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit în plin.

În urma accidentului, Raisa, fetiţa de 11 ani, a murit pe loc. Marina, prietena ei de 13 ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Agentul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deşi circula prin oraş cu peste 80 de kilometri pe oră şi cu semnalele luminoase pornite.

Recent Posts

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

10 minute ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

40 de minute ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

o oră ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

2 ore ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

2 ore ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

3 ore ago

Citeste si: