Categories: Ştiri sănătate

Mărturisiri de dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima, dar a fost readus la viață de medici. „Știam că am murit. Eram separat de trupul meu..”

Din cuprinsul articolului

Kevin Hill are o boală gravă și neobișnuită care selasă cu dureri chinuitoare și, într-o ocazie, a devenit atât de rău încât a murit înainte de a fi readus la viață.

Un bărbat care „a murit” și a revenit la viață a împărtășit cum este moartea – și a spus că nu există lumină la capătul tunelului, potrivit Mirror UK.

Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, are calcifilaxie – o boală gravă și neobișnuită în care calciul se acumulează în vasele mici de sânge ale grăsimii și țesuturilor pielii.

Kevin spune că pielea sa moartă, care a fost cauzată de vezicule, a început să-i mănânce pielea vie, ceea ce însemna că suferea constant de dureri chinuitoare.

Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău încât a sângerat – pierzând cinci halbe de sânge – și inima i s-a oprit înainte ca medicii să-l resusciteze, aceștia din urmă crezând că a murit

Acum și-a revenit complet și a fost supranumit „omul miracol” și a împărtășit experiența sa de „moarte” și revenire la viață – spunând că a fost de fapt o experiență pașnică – și știa că a murit.

„Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace”, a afirmat Kevin, care este un scriitor din Derby, Anglia.

„Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea”, a continuat bărbatul, care a adăugat că îi urmărea de pe margine pe cei care încercau să-i salveze viața.

„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a mai spus el, care, printr-o minune, a fost readus la viață.

„Eram în viață. Sângerarea s-a oprit. Știam că nu era timpul meu să mor”, a subliniat Kevin.

Cum a început coșmarul lui Kevin

În vara lui 2021, picioarele lui Kevin au început să se umfle pentru că rețineau excesul de apă.

Bărbatul a mers de mai multe ori la medic, iar în cele din urmă a ajuns în spital, acolo unde a stat internat timp de un an.

„Mi-au dat medicamente pentru a scăpa de retenția de apă. După ce totul a trecut, mi-au spus că am eliminat 65 de kilograme de apă”, a afirmat britanicul.

Retenția de apă a fost cauzată de valva cardiacă a lui Kevin. Din acest motiv, el a suferit o operație în ianuarie 2022.

„După această operație m-am ale cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea”, a afirmat Kevin.

Kevin a pierdut atât de mult sânge încât inima i s-a oprit. El a fost fără viață câteva minute, până când medicii au reușit să-l resusciteze.

 

Recent Posts

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

o oră ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

2 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

2 ore ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

3 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

3 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

4 ore ago

Citeste si: