Sari la conținut

Mărturisiri de dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima, dar a fost readus la viață de medici. „Știam că am murit. Eram separat de trupul meu..”

Din cuprinsul articolului

Kevin Hill are o boală gravă și neobișnuită care selasă cu dureri chinuitoare și, într-o ocazie, a devenit atât de rău încât a murit înainte de a fi readus la viață.

Un bărbat care „a murit” și a revenit la viață a împărtășit cum este moartea – și a spus că nu există lumină la capătul tunelului, potrivit Mirror UK.

Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, are calcifilaxie – o boală gravă și neobișnuită în care calciul se acumulează în vasele mici de sânge ale grăsimii și țesuturilor pielii.

Kevin spune că pielea sa moartă, care a fost cauzată de vezicule, a început să-i mănânce pielea vie, ceea ce însemna că suferea constant de dureri chinuitoare.

Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău încât a sângerat – pierzând cinci halbe de sânge – și inima i s-a oprit înainte ca medicii să-l resusciteze, aceștia din urmă crezând că a murit

Acum și-a revenit complet și a fost supranumit „omul miracol” și a împărtășit experiența sa de „moarte” și revenire la viață – spunând că a fost de fapt o experiență pașnică – și știa că a murit.

„Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace”, a afirmat Kevin, care este un scriitor din Derby, Anglia.

„Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea”, a continuat bărbatul, care a adăugat că îi urmărea de pe margine pe cei care încercau să-i salveze viața.

„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a mai spus el, care, printr-o minune, a fost readus la viață.

„Eram în viață. Sângerarea s-a oprit. Știam că nu era timpul meu să mor”, a subliniat Kevin.

Cum a început coșmarul lui Kevin

În vara lui 2021, picioarele lui Kevin au început să se umfle pentru că rețineau excesul de apă.

Bărbatul a mers de mai multe ori la medic, iar în cele din urmă a ajuns în spital, acolo unde a stat internat timp de un an.

„Mi-au dat medicamente pentru a scăpa de retenția de apă. După ce totul a trecut, mi-au spus că am eliminat 65 de kilograme de apă”, a afirmat britanicul.

Retenția de apă a fost cauzată de valva cardiacă a lui Kevin. Din acest motiv, el a suferit o operație în ianuarie 2022.

„După această operație m-am ale cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea”, a afirmat Kevin.

Kevin a pierdut atât de mult sânge încât inima i s-a oprit. El a fost fără viață câteva minute, până când medicii au reușit să-l resusciteze.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel