Categories: Ştiri sănătate

Medicover lansează asigurările de sănătate dedicate companiilor

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, lansează un nou serviciu dedicat clienților corporate: asigurarea de sănătate pentru angajați. Astfel, noile pachete sunt special concepute în funcție de nevoile specifice ale companiilor și angajaților acestora și includ de la consultații și analize, la acoperire în caz de intervenții chirurgicale și protocol de sarcină, toate la prime extrem de avantajoase.

 „Lansarea asigurărilor de sănătate reprezintă un pas natural pentru un furnizor de servicii medicale. Credem în valoarea pe care o aduc serviciile de asigurare de sănătate oferite chiar de specialistul în sănătate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. „Sunt convins că experiența noastră de peste 20 de ani în sectorul medical local va susține dezvoltarea acestei noi direcții, pentru a aduce serviciile Medicover la îndemâna cât mai multor angajați din România. Astfel, suntem singurul operator ce oferă acces direct, necondiționat, fără birocrație suplimentară, la îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, economisind timpul pacientului.”

Pachetele de asigurare de sănătate Medicover sunt ușor de personalizat, pentru a permite companiilor să aleagă exact acele servicii și intervenții pe care le consideră necesare pentru angajații lor: de la analize și investigații, la protocol de sarcină și intervenții chirurgicale complexe. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a-și personaliza programul de plată a primelor.

Noile pachete de asigurare de sănătate Medicover oferă acces la tratament în oricare unitate din rețeaua națională de clinici proprii și partenere ale companiei, precum și în Spitalul Medicover din București. Persoanele asigurate beneficiază de un număr de call-center dedicat, precum și de un istoric medical electronic (Electronic Medical Record), prin care medicii din rețeaua Medicover au acces rapid și simplu la antecedentele pacienților.

Pachetele de asigurare de sănătate completează în mod flexibil abonamentele medicale, oferind beneficii integrate de sănătate pentru companii și personalul acestora. La nivel internațional, Grupul Medicover are o experiență de peste zece ani pe piața asigurărilor de sănătate, în țări precum Suedia, Polonia și Ungaria.

 

Recent Posts

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

30 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

59 de minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

o oră ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra