sâmbătă, iunie 25, 2022

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, lansează un nou serviciu dedicat clienților corporate: asigurarea de sănătate pentru angajați. Astfel, noile pachete sunt special concepute în funcție de nevoile specifice ale companiilor și angajaților acestora și includ de la consultații și analize, la acoperire în caz de intervenții chirurgicale și protocol de sarcină, toate la prime extrem de avantajoase.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

 „Lansarea asigurărilor de sănătate reprezintă un pas natural pentru un furnizor de servicii medicale. Credem în valoarea pe care o aduc serviciile de asigurare de sănătate oferite chiar de specialistul în sănătate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. „Sunt convins că experiența noastră de peste 20 de ani în sectorul medical local va susține dezvoltarea acestei noi direcții, pentru a aduce serviciile Medicover la îndemâna cât mai multor angajați din România. Astfel, suntem singurul operator ce oferă acces direct, necondiționat, fără birocrație suplimentară, la îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, economisind timpul pacientului.”

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Pachetele de asigurare de sănătate Medicover sunt ușor de personalizat, pentru a permite companiilor să aleagă exact acele servicii și intervenții pe care le consideră necesare pentru angajații lor: de la analize și investigații, la protocol de sarcină și intervenții chirurgicale complexe. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a-și personaliza programul de plată a primelor.

Noile pachete de asigurare de sănătate Medicover oferă acces la tratament în oricare unitate din rețeaua națională de clinici proprii și partenere ale companiei, precum și în Spitalul Medicover din București. Persoanele asigurate beneficiază de un număr de call-center dedicat, precum și de un istoric medical electronic (Electronic Medical Record), prin care medicii din rețeaua Medicover au acces rapid și simplu la antecedentele pacienților.

Te-ar mai interesa: Căderea părului: Oamenii de știință au găsit o leg...

Pachetele de asigurare de sănătate completează în mod flexibil abonamentele medicale, oferind beneficii integrate de sănătate pentru companii și personalul acestora. La nivel internațional, Grupul Medicover are o experiență de peste zece ani pe piața asigurărilor de sănătate, în țări precum Suedia, Polonia și Ungaria.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private