Categories: Expertul zilei

Medicul Mihail Pautov: Această băutură este combustibilul natural pentru creierul tău!

Din cuprinsul articolului

Medicul Mihail Pautov a vorbit pe pagina sa de socializare este băutura care se transformă într-un combustibil natural pentru creierul tău. Iată la ce concluzii a ajuns medicul după ce a căutat mai multe studii.

„De necrezut! Si într-adevăr este de necrezut pentru că am căutat acest studiu și foarte mulți oameni au scris în comentariile la astfel de filmulete, ale acestui doctor Li și el până și pe blog-ul lui nu are vreo referință despre acest studiu care ne spune că numărul de celule stem crește de două ori atunci când consumi două ciocolate calde pe zi lipsește, dar am căutat ale date științifice iar rezultatele sunt incredibile.

În primul rând, acest prim studiu, care studiază practic efectul acestor flavonoizi, pentru că ciocolata caldă, pulberea de cacao de fapt, despre ea vorbim, conține foarte mulți flavonoizi, printre care și această Quercitină.

Ceea ce s-a demonstrat în acest studiu este că oamenii, în cazul de față 211 participanți, care timp de 12 săptămâni au consumat 900 de miligrame de flavonoizi pe zi, a avut o îmbunătățire foarte mare a vitezei de procesare a memoriei și a funcției executive. Asta înseamnă că pulberea de cacao este probabil unul dintre cele mai bune nootropice pe care poți să le consumi.

Deci nu mai cheltui bani pe suplimente care îți promit faptul că o să gândești mai bine și o sa fii mai focusat ci poți să începi cu această pulbere de cacao.

Atenție, vorbim despre pulberea de cacao care nu este dulce, care este amăruie și fix acești flavonoizi îi dau acel gust amărui. Nu vorbim despre ciocolată caldă, de exemplu Nesquik și altele asemănătoare. Daca te uiți pe ingredientele unui Nesquik, o să vezi că ai în mare parte zahăr și undeva la 8-9% cacao.

Cacao pură

Ceea ce îți dorești este să îți cumperi din comerț efectiv cacao pură, cacao 100% și cu acel praf de cacao să îți faci această băutură cu lapte, poate îi pui și puțină miere sau un pic de zahăr după gust.

Daca poți și o consumi o data dimineata, o data la prânz,o dată seara poți să ajungi la această cantitate de 900 de mg de flavonoizi și să ai efectiv acest nootropic natural.

Un alt studiu confirma faptul că acest consum regulat de cacao poate să scadă tensiunea arterială și rigiditatea arterială dacă o consumi zilnic.

Următorul studiu ne arată acest consum regulat de cacao iti imbunatateste functia endoteliala, adica acele vase mici pe care le avem in noi, acele capilare.

Ultimul studiu argumentează faptul că această cacao poate să îmbunătățească funcția mitocondriilor care sunt fabricile din celulele noastre și toate celulele noastre au aceste mitocondrii prin imbunatatirea disponibilitatii de oxid nitric care ajuta practic la structura si functia acestora.

Deci, daca esti bolnav si vrei sa devii sanatos sau daca vrei sa nu te imbolnavesti epicatechina din cacao este absolut esentiala”, a spus medicul Mihail Pautov pe Tiktok.

@gabygabitza0 Cacao #cacao #drmihailpautov #sfaturi #foryou #fyp #foryoupage ♬ sunet original – Gaby Gabitza825

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

40 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică