Categories: Ştiri sănătate

Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plătit-o să lucreze. Regele Charles a contrazis-o

Se pare că Meghan Markle nu a fost fericită când a fost o parte activă a familiei regale, mai ales că nu ar fi primit bani în schimb.

O sursă apropiată a dezvăluit că ducesa de Sussex s-a plâns că nu este plătită să muncească, situație care a făcut-o să se simtă nemulțumită; Această mărturisire vine după ce s-a aflat că regele Carol al II-lea dorește ca Meghan și Harry să se reintegreze pe deplin în regalitatea britanică.

Meghan a dezvăluit puțin despre experiența ei în familia regală atunci când i-a oferit acel interviu controversat lui Oprah Winfrey. Totuși, de-a lungul anilor, au fost dezvăluite anumite detalii care dezvăluie că munca acolo nu este tocmai un vis.

Meghan Markle se plânge că familia regală nu a plătit-o

Plângerile lui Meghan Markle au apărut într-o călătorie pe care a făcut-o împreună cu soțul ei Harry în Australia, Tonga, Fiji și Noua Zeelandă în 2018: în timpul vizitei regale în aceste țări (tureu care a durat 16 zile), popularul cuplu a participat la aproximativ 76 de logodne.

O carte scrisă de corespondentul regal al The Times, Valentine Low, susținea că Meghan „s-a bucurat de atenția” primită, dar „nu a înțeles rostul ieșirilor regale, dând mâna cu nenumărați străini”.

O sursă anonimă care făcea parte din personalul ei la acea vreme a spus că a auzit-o pe Meghan spunând: „Nu-mi vine să cred că nu sunt plătită pentru asta”, făcând aluzie la numărul mare de lucruri pe care le-au făcut în acea zi fără să primească un ban.

Pe lângă faptul că s-a plâns că nu a primit absolut nimic, ducesa de Sussex a fost și supărată pentru că nu avea voie să ia în turnee persoane în care avea încredere, ci a trebuit să apeleze la cei de la Palatul Buckingham, un personal pregătit pentru acest tip de evenimente.

Aceeași sursă i-a dezvăluit lui Valentine Low că Meghan a fost surprinsă de entuziasmul fanilor regali în vizita ei în Australia; persoana din interior a dezvăluit reacția pe care a avut-o când i-a văzut pe fani așteptând în afara Operei din Sydney. „Ce faceți toți aici? E o prostie”, a spus ducesa de Sussex; imediat, oamenii care erau în preajma ei au răspuns: „sunt aici pentru că admiră și susțin un monarh și o instituție pe care o reprezinți”.

În fața camerelor, Meghan părea să se bucure de călătoriile regale și de oportunitatea de a întâlni oameni din toată lumea, dar în culise, odată terminat spectacolul, se plângea că nu este plătită.

Cât de mult au câștigat ducele și ducesa de Sussex?

Meghan Markle și Prințul Harry au primit bani de la prințul de atunci de Wales, Charles; Între 2018 și 2019, această finanțare a fost de puțin peste 6,5 milioane de dolari, potrivit informațiilor de la BBC.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra