sâmbătă, decembrie 3, 2022

Bianca Drăgușanu a declarat recent că nu este îngrijorată cu privire la situația economică actuală. Vedeta spune că nu o interesează facturile și nici nu știe care e valoarea acestora.

Asta nu e tot. Vedeta spune că nu face economii de niciun fel, deși chiar ea este proprietara unei companii care, teoretic, ar fi afectată, la fel ca toate celelalte, de criza energetică.

Bianca locuiește cu mama și fiica sa într-un complex rezidențial: ”Îmi ajut financiar toată familia” spune ea. ”Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva” a explicat ea, scrie playtech.

Te-ar mai interesa: Alimentul care costă doar un leu și ameliorează ze...

Bianca Drăgușanu, gafă uriașă

Vedeta a reușit să jignească o mare parte dintre femei în cadrul podcast-ului „Zig Zag”, moderat de George Tănase.

Deși a realizat ce a spus, Bianca Drăgușanu a continuat interviul fără să pară prea afectată. Iată ce a putut să spună despre femeile scunde.

Povestind despre cât de mult o admiră pe Kim Kardashian, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a spus că „femeile scunde nu sunt oameni”. Bianca are o înălțime de 1,8 metri, scrie Libertatea.

„De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic”, a spus Bianca, în emisiune.

Te-ar mai interesa: Centru de asistență și îngrijire pentru persoane v...

„Oh, my God”, a exclamat moderatorul.

Nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea

„Da, măi, dar nu mă mai face să zic lucruri…Eu, pentru că sunt înaltă îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje.

Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…”, a încercat Bianca să dreagă busuiocul.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente cauze pentru care poți avea fri...

„Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy.

Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are un metru 80, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Missu pe planetă?”, a mai declarat Bianca.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai probleme cu circulația perif...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private