Categories: Stil de viaţă

Mercur retrograd în Capricorn. Astrolog: Abia acum ne vom lovi de realitate

Mercur retrograd în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog, a transmis cele mai importante previziuni pentru perioada 29 decembrie -18 ianuarie.

Potrivit astrologului, în următoarea perioadă se vor lua decizii puternice și la nivel mondial legate de chestiuni importante. Aceasta mai spune că abia acum ne vom lovi de realitate!

”Mercur în Capricorn este și foarte introvertit, e foarte în lumea lui, foarte depresiv și este posibil ca mulți dintre noi, în perioada sărbătorilor, să nu fim cu chef de glume, mai ales după ultimii doi ani.

Ce am mai observat, așa ca o chestie interesantă, e că Mercur își începe retrogradarea cam acolo unde s-a petrecut conjuncția Saturn Pluto din ianuarie 2020 și e posibil să facem un bilanț al pandemiei, să se mai schimbe regulile, să se mai răzgândească oamenii politici asupra unor decizii pe care le-au luat în perioada de pandemie și noi oamenii vom vedea, oarecum, efectele mult mai clar, mult mai obiectiv.

Mercur în Capricorn asta face: vede realitatea dură și o prezintă fără să îi fie temă. Dacă ar fi să facem o comparație între Mercur în Capricorn și un Mercur în Rac, Mercur în Capricorn spune: nu, nu o să facem asta, pe când Mercur în Rac va zice: poate putem, poate vorbim, adică Mercur în Rac caută scuze.

Previziuni Daniela Simulescu: Mercur retrograd în Capricorn

Și noi abia acum ne vom lovi: asta a fost realitatea, asta s-a întâmplat, ăștia suntem, ne-am schimbat, ne-am modificat foarte mult și la nivel mental. Mercur vorbește, în primul rând, de partea cognitivă, de cum gândim, de cum ne mișcăm.

Tot acest fenomen va readuce în discuție multe rezultate, multe decizii sau bilanțuri din ianuarie 2020, până acum, despre cum ne-a afectat în mode real pandemia. Mulți au beneficiat de pe urma acestor doi ani, mulți din păcate nu.

Cu Mercur retrograd în Capricorn se vor lua decizii foarte puternice și la nivel mondial legate de chestiuni importante: vorbim de război, de criza financiară de care ni se tot vorbește și de austeritate”, spune Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Recent Posts

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

25 de minute ago

Anunț pentru consumatorii de cafea! Uite ce se întâmplă dacă bei una sau două căni de cafea pe zi

Cofeina este revigorantă și stimulantă pentru sistemul nervos central. Este unul dintre cele mai consumate…

55 de minute ago

Medic, despre vitaminele în exces: Consecințele duc la CANCER

Vitaminele care susțin sistemul nervos, necesare? Stres, infecții respiratorii, gripă sau  întărirea sistemului nervos. De…

o oră ago

Rinită alergică

Rinită alergică. Care sunt pericolele și cum să faceți față unui nas înfundat sau care…

2 ore ago

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre ce ofertă este vorba

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre…

2 ore ago

O nouă metodă de transplant ar putea fi aplicată şi în România

În viitor, medicii români ar putea să transplanteze organe de la donatori decedaţi prin „moarte…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra