miercuri, februarie 1, 2023

Mercur retrograd în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog, a transmis cele mai importante previziuni pentru perioada 29 decembrie -18 ianuarie.

Potrivit astrologului, în următoarea perioadă se vor lua decizii puternice și la nivel mondial legate de chestiuni importante. Aceasta mai spune că abia acum ne vom lovi de realitate!

”Mercur în Capricorn este și foarte introvertit, e foarte în lumea lui, foarte depresiv și este posibil ca mulți dintre noi, în perioada sărbătorilor, să nu fim cu chef de glume, mai ales după ultimii doi ani.

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

Ce am mai observat, așa ca o chestie interesantă, e că Mercur își începe retrogradarea cam acolo unde s-a petrecut conjuncția Saturn Pluto din ianuarie 2020 și e posibil să facem un bilanț al pandemiei, să se mai schimbe regulile, să se mai răzgândească oamenii politici asupra unor decizii pe care le-au luat în perioada de pandemie și noi oamenii vom vedea, oarecum, efectele mult mai clar, mult mai obiectiv.

Mercur în Capricorn asta face: vede realitatea dură și o prezintă fără să îi fie temă. Dacă ar fi să facem o comparație între Mercur în Capricorn și un Mercur în Rac, Mercur în Capricorn spune: nu, nu o să facem asta, pe când Mercur în Rac va zice: poate putem, poate vorbim, adică Mercur în Rac caută scuze.

Te-ar mai interesa: Ce legătură există între dermatita atopică și stre...


Previziuni Daniela Simulescu: Mercur retrograd în Capricorn

Și noi abia acum ne vom lovi: asta a fost realitatea, asta s-a întâmplat, ăștia suntem, ne-am schimbat, ne-am modificat foarte mult și la nivel mental. Mercur vorbește, în primul rând, de partea cognitivă, de cum gândim, de cum ne mișcăm.

Tot acest fenomen va readuce în discuție multe rezultate, multe decizii sau bilanțuri din ianuarie 2020, până acum, despre cum ne-a afectat în mode real pandemia. Mulți au beneficiat de pe urma acestor doi ani, mulți din păcate nu.

Te-ar mai interesa: Previziuni Carmen Harra: „Pe parcursul anului o să...

Cu Mercur retrograd în Capricorn se vor lua decizii foarte puternice și la nivel mondial legate de chestiuni importante: vorbim de război, de criza financiară de care ni se tot vorbește și de austeritate”, spune Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private