Metoda japoneză de vindecare în 5 minute cu ajutorul degetelor de la mână (VIDEO)

Jin shin Jitsu este o formă străveche a artei japoneze de vindecare, care restabilește echilibrul emoțional cu ajutorul stimulării anumitor puncte de pe degete.

Conform acestei tehnici simple de vindecare, cele cinci degete de la o mână corespund celor mai puternice emoții ale noastre și organelor interne care sunt afectate de stres.

Fiecare deget, conectat la două organe ale corpului

Terapia se bazează pe faptul că fiecare deget este conectat la două organe ale corpului, iar stimularea punctelor adecvate de pe acestea îmbunătățește sănătatea fizică și emoțională.

Tehnica Jin Shin Jyutsu este o artă străveche redescoperită de maestrul Jiro Murai (vindecător și filozof), care își are originea în Japonia și există de sute de ani.

Această tehnică se bazează pe o practică foarte simplă: presupune exercitarea unei presiuni asupra degetelor mâinii. Așadar, pentru că fiecare deget este asociat cu părți ale corpului, Jin Shin Jyutsu poate reduce durerea, dar și stresul, anxietatea sau tristețea.

Pentru a anula blocajele care afectează sănătatea fizică, mentală sau emoțională, este necesar să se aplice o presiune asupra degetului legată de un anumit organ sau emoție negativă.

Acest tratament eficient de vindecare de 5 minute oferă beneficii uimitoare în cazul a numeroase afecțiuni și iată cum funcționează:

Pentru a viza anumite organe interne, trebuie doar să luați degetul corespunzător cu cealaltă mână și să îl țineți strâns timp de 3-5 minute. Respirați profund și apoi masați toate degetele de la ambele mâini timp de aproximativ trei minute.

1. Degetul mare

Legat de stomac și splină, degetul mare ajută la ameliorarea durerilor abdominale, a problemelor de piele și a durerilor de cap. Din punct de vedere emoțional, reduce stresul, anxietatea, îngrijorarea și nervozitatea.

2. Degetul arătător

Conectat la rinichi și la vezica urinară, degetul arătător acționează asupra problemelor de digestie, precum și asupra durerilor de mușchi, spate și dinți. Din punct de vedere mental,  acționează și asupra timidității și fricii.

3. Degetul mijlociu

Degetul mijlociu este conectat cu ficatul și vezica biliară. Din punct de vedere fizic, acționează asupra tensiunii arteriale, oboselii, durerilor menstruale și tulburărilor de vedere sau de sânge. Din punct de vedere emoțional, ajută la reglarea sentimentelor de furie, schimbări de dispoziție, nervozitate și amărăciune.

4. Inelar

Legat de plămâni și intestinul gros, degetul inelar ajută la ameliorarea problemelor respiratorii, a tulburărilor digestive, precum și a țiuitului în urechi. Din punct de vedere moral, alungă negativitatea, gândurile întunecate, teama de respingere, tristețea și depresia.

5. Degetul mic

Nu în ultimul rând, degetul mic este legat de inimă și de intestinul subțire. Ar actiona pozitiv asupra afectiunilor cardiace si problemelor osoase in timp ce rezolva anumite probleme emotionale precum nesiguranta, lipsa increderii in sine, pesimismul sau lipsa de energie.

Data viitoare când veți experimenta oricare dintre aceste simptome, încercați această tehnică de 5 minute și veți fi surprins de efectele sale pozitive.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

5 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

5 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

6 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

6 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

7 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra