Categories: Ştiri sănătate

Monica Pop legat de măsurile Guvernului: „se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge”

Din dorința de a reveni la o normalitatea, autoritățile din întreaga lume iau măsuri în vederea limitării virusului. Acest lucru este valabil și în țara noastră, unde printre măsurile care au stârnit o serie de controverse sunt cele legate de înmormântarea  unui memebru al familiei.

Măsurile de constrângere legate de înmormântare au stârnit reacții adverse atât în rândul oamenilor de rând, cât și a cadrelor medicale care nu au ratat să sublinieze greșelile făcute de către autorități.

În rând cadrelor medicale se numără și doctorul Monica Pop care atrage atenția că populația este la limită și cât pe ce să dea naștere la „o revoluție” împotriva regulilor impuse.

„Eu consideră că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor.

Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile.

Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul.

Este incredibil ce se întâmplă”, a spus Monica Pop, la Sinteza zilei.

7 Aprilie – Ziua Mondială a Sănătății

„Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a mai adăugat Monica Pop.

 

Recent Posts

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

31 de minute ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

o oră ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

2 ore ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

3 ore ago

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

3 ore ago

Citeste si: