Sari la conținut

Monica Pop legat de măsurile Guvernului: „se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge”

Din dorința de a reveni la o normalitatea, autoritățile din întreaga lume iau măsuri în vederea limitării virusului. Acest lucru este valabil și în țara noastră, unde printre măsurile care au stârnit o serie de controverse sunt cele legate de înmormântarea  unui memebru al familiei.

Măsurile de constrângere legate de înmormântare au stârnit reacții adverse atât în rândul oamenilor de rând, cât și a cadrelor medicale care nu au ratat să sublinieze greșelile făcute de către autorități.

În rând cadrelor medicale se numără și doctorul Monica Pop care atrage atenția că populația este la limită și cât pe ce să dea naștere la „o revoluție” împotriva regulilor impuse.

„Eu consideră că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor.

Citeste si:

Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile.

Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul.

Este incredibil ce se întâmplă”, a spus Monica Pop, la Sinteza zilei.

7 Aprilie – Ziua Mondială a Sănătății

„Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a mai adăugat Monica Pop.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.