Categories: Ştiri sănătate

Monica Tatoiu: „Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini? E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie.”

Monica Tatoiu a explicat cum se manifestă ipocrizia în societatea contemporană.  Astfel, invitată în cadrul podcastului moderat de către Viorel Grigoroiu, Monica Tatoiu a fost mai sinceră ca niciodată și a abordat diferit subiecte tranșante pentru societatea în care trăim.

Femeia de afaceri a povestit o întâmplare pe care a avut-o la o filmare, acolo unde nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume.

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: „Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”. Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea”, a povestit Monica Tatoiu, în podcastul Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu.

Ipocrizia în relații

„Noi cu familia suntem ceva…și când îi iei la scuturat…Eu sunt cu matematica. Procente, da: din prietenii mei mulți, 80% sunt niște ipocriți notorii. Toți au regulat în afara dormitorului conjugal, femeie sau bărbat, fără probleme. Toți au divorțat, și-au lăsat copiii că „am și eu dreptul la fericire.” Care fericire, tată? Cine te-a pus să faci copii? Eu sunt de 40 de ani aproape cu Tatoiu. Crezi că eu sunt foarte fericită? Eu am părul alb și el la fel. Am făcut o casă, am făcut copii. Aia e. Bine, rău, din cocktailul ăsta, asta e viața.

(…) Mai mult ei. De ce? Pentru că se căsătoresc devreme. Femeile, acum vor să facă carieră, se căsătoresc mai târziu, e mai scurtă perioada de nasoleală. Ei se căsătoresc devreme că au nevoie să le calce chiloții, cămașa și așa mai departe, să le facă pachetul de dimineață, să mai dea și un copil la mama băiatului.

Societatea e bolnavă de ipocrizie

(…) Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi… și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă „Când faci un copil?”. E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie. Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului. La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este! », a declarat Monica Tatoiu”.

Recent Posts

Simptomul „subtil” al cancerului intestinal care ar putea însemna că ai sângerări interne

Cancerul intestinal vă poate împiedica, de asemenea, să absorbiți în mod corespunzător substanțele nutritive din…

16 minute ago

Câte războaie mondiale au mai rămas conform Bibliei: semnele următorului sunt deja vizibile

Câte războaie mondiale au mai rămas conform Bibliei: semnele următorului sunt deja vizibile. Izbucnirea conflictului…

46 de minute ago

Băutura diuretică bogată în potasiu care face minuni pentru eliminarea retenției de apă în mod natural

Retenția de lichide este o problemă comună de care suferă multe persoane, deoarece, potrivit Fundației…

o oră ago

Avertisment dur. Anca Dimancea trage semnalul de alarmă: „Avem energia dezastrelor naturale”

Anca Dimancea iese la înaintare cu avertizări severe datorită haosului provocat în acest an de…

2 ore ago

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

2 ore ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică