Categories: Expertul zilei

Nadine, adevăruri dureroase despre relația părinte-copil: „Vindecă-te înainte de a avea copii, pentru că altfel copiii tăi vor avea nevoie de vindecare”

Nadine, adevăruri dureroase despre relația părinte-copil: „Vindecă-te înainte de a avea copii, pentru că altfel copiii tăi vor avea nevoie de vindecare”.

Nadine este una dintre vedetele care s-au autodepășit și și-au modelat conștient destinul. La 44 de ani, când deja este mama unui fiu de 10 ani și este căsătorită cu un bărbat care îi oferă dragoste și protecție, vedeta a anunțat public că s-a decis să-și termine liceul, pentru a-și lua diploma de bacalaureat.

Nadine și-a văzut visul cu ochii în această vară, când a trecut cu brio de Bac, obținând  9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la sociologie. Vedeta spune că a avut subiecte ușoare și frumoase. Acum, Nadine intenționează să urmeze cursurile unei Facultăți de Psihologie, care să aibă cursuri la distanță.

Nadine, adevăruri dureroase despre relația părinte-copil

Recent, într-o postare pe contul său de Instagram, Nadine și-a îndemnat urmăritorii să ia în serios „meseria” de părinte. E nevoie de o vindecare personală și intimă, înainte de a da viață unor copii, consideră aceasta.

„Vindecă-te înainte de a avea copii, pentru că altfel copiii tăi vor avea nevoie de vindecare pentru că te-au avut părinte.”

Este binecunoscut faptul că vedeta a suferit extrem de mult pe când era mică, iar părinții au o parte din vină pentru soarta sa de atunci. Din pricina faptului că părinții nu au putut fi împreună, Nadine și fratele său au ajuns în grija statului, după moartea mamei.

Drama cumplită prin care a trecut în copilărie, bătăile, umilința, cruzimea cu care a fost tratată, a lăsat semne adânci în sufletul său. Vedeta recunoaște că, pentru a se vindeca, a făcut terapie cinci ani de zile. Acest lucru a ajutat-o, spune ea, să nu-și bată, la rândul său propriul copil, să nu-l umilească, să nu-l chinuie. Astfel a rupt cercul în care se învârt la nesfârșit părinții și copiii copiilor lor.

„Deoarece eram constientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, inainte de a face copilul am ales sa intru in terapie. Am stat in terapie 5 ani. Cand copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja “curatenia” ( in mare parte).

Terapia m-a ajutat sa nu-l bat, sa nu-i spun ca e prost, ca nu poate, ca mai bine nu se nastea, ca nu e in stare de nimic si alte lucruri bolnave pe care bietii copii nu au nicio vina sa le auda, si care le modifica personalitatea in moduri dureros de observat.

Cand imi vine valul de nervi si simt sa spun lucruri, stiu de unde vin… stiu cui as vrea, de fapt, sa adresez acea furie, si, evident, stiu cum sa ma dezamorsez.

Ura pe care o revărsăm asupra copiilor nostri este, de fapt, o ura indreptata inspre o situatie din trecut, o persoana din trecut, despre care puii nostri nu au habar, daramite sa mai si sufere din aceasta cauza.

Sa ne cautam, sa ne vindecam, sa ne reparam, pentru ca altfel perpetuam la nesfarsit dureri si suferinte pe care nimeni nu le merita”, a subliniat Nadine.

Recent Posts

Candidat pe listele pentru Consiliul Local Sibiu, cu toată familia. Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor

Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor. Ioan Ştefan Zară…

13 minute ago

Alertă ANM: Vremea se schimbă RADICAL în România. Se întâmplă începând chiar de azi

Alertă ANM: Europa traversează o perioadă complicată, din punct de vedere meteorologic. Mai multe țări…

42 de minute ago

Turiștii, atenționați cu privire la amenzile pe dușuri în destinații turistice celebre. Amenzile pot ajunge și la 600.000 de euro!!!

Amenzi de duș în destinații turistice celebre. Turiștii au fost avertizați să respecte restricțiile de…

o oră ago

Ce este boala și de ce apare. Cele 21 de tipuri de boli

Boala este o stare care afectează organismul, provocând o disfuncție sau o alterare a stării…

2 ore ago

Schimbare majoră pentru toți pensionarii. Șeful Casei de Pensii a făcut anunțul! „Tot istoricul va fi vizibil”

Schimbare majoră pentru toți pensionarii. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), anunță…

2 ore ago

Atenție, azi e „Ziua Miracolelor!” Cea mai norocoasă zi din an vine cu bogăție și noroc

Atenție, azi e „Ziua Miracolelor!” Conform astrologiei, sâmbătă, 18 mai 2024, ar putea fi cea…

3 ore ago

Citeste si: