O cântăreață celebră dezvăluie prin ce suferință a trecut. Toată lumea râdea de ea că s-a îngrășat dar nimeni nu știa că făcea chimioterapie

”Îmi venea să le spun: fac chimioterapie, voi habar nu aveți”. Selena Gomez le răspunde răutăcioșilor și dezvăluie adevăratul motiv pentru care a luat în greutate și a trebuit să ia o pauză de la viața publică. Cântăreața a fost diagnosticată cu lupus și a trebuit să treacă printr-un tratament dur ca să-și salveze viața.

selenagomez

Lupusul este o boală autoimună în care sistemul imunitare interpretează în mod eronat celulele, țesuturile și organele sănătoase ca fiind străine organismului și generează anticorpi care le atacă și le distrug. Cele mai afectate în acest caz sunt pielea, oasele, rinichii, plămânii, sistemul nervos. În general, bolnavilor le apar leziuni pe piele asemănătoare mușcăturii de lup.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

”Eu sunt atât de drăguță cu toată lumea, dar toți au fost răutăcioși cu mine. Îmi doream atât de tare să le spun tuturor: habar nu aveți, eu fac chimioterapie. M-am încuiat în casă până a început să am din nou încredere în mine” a povestit Selena.

În primăvara acestui an, au apărut niște poze cu Selena Gomez la plajă și toată lumea s-a grăbit s-o judece că s-a îngrășat. Tânăra a trebuit să facă terapie la psiholog ca să poată trece peste umilințele pe care le-a îndurat.

selena_2 selena1_0