Categories: Stil de viaţă

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată cu o nouă BOALĂ: „Totul s-a dus pe apa sâmbetei”

Nicoleta Nucă a fost depistată cu o nouă afecțiune. Artista, care este originară din Republica Moldova, a ajuns celebră acum zece ani, după participarea la X Factor, unde a fost parte din echipa lui Ștefan Bănică. Încă de atunci, artista a fost prezentă pe rețelele de socializare, formându-și o vastă comunitate.

Nicoleta Nucă, depistată cu o nouă boală. Artista a dezvăluit că are probleme de sănătate care o țintuiesc la pat și că avea multe planuri în program, inclusiv sesiuni pentru TikTok și Instagram.

Nicoleta Nucă, diagnosticată cu o nouă boală

sursa foto retete si vedete

„Știți vorba aia ‘socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg?’ Azi (sper doar azi) se aplică în cazul meu în totalitate… Tot ce mi-am propus să fac azi (antrenament, să filmez un video pentru TikTok și Instagram, să pregătesc ceva de mâncare, să fac puțină ordine) s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unei toxiinfecții alimentare pe care nu știu de la ce am făcut-o.. și acum iata-mă în pat cu o stare generală de rău, greață și frisoane„, a spus Nicoleta Nucă.

Cu ceva timp în urmă, artista a mărturisit că doctorii i-au comunicat că suferă de tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție, sau pe scurt ADHD.

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele.

După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată”, a spus Nicoleta Nucă.

Fiind întrebată care a fost reacția mamei sale la aflarea diagnosticului, artista a declarat: „Foarte ok, nici nu știu ce să zic, n-a primit nimeni ca pe o veste că vai doamne sunt bolnavă terminal, Doamne Ferește. Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare”.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

26 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

56 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică