Sari la conținut

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată cu o nouă BOALĂ: „Totul s-a dus pe apa sâmbetei”

sursa foto retete si vedete

Nicoleta Nucă a fost depistată cu o nouă afecțiune. Artista, care este originară din Republica Moldova, a ajuns celebră acum zece ani, după participarea la X Factor, unde a fost parte din echipa lui Ștefan Bănică. Încă de atunci, artista a fost prezentă pe rețelele de socializare, formându-și o vastă comunitate.

Nicoleta Nucă, depistată cu o nouă boală. Artista a dezvăluit că are probleme de sănătate care o țintuiesc la pat și că avea multe planuri în program, inclusiv sesiuni pentru TikTok și Instagram.

Nicoleta Nucă, diagnosticată cu o nouă boală

sursa foto retete si vedete

„Știți vorba aia ‘socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg?’ Azi (sper doar azi) se aplică în cazul meu în totalitate… Tot ce mi-am propus să fac azi (antrenament, să filmez un video pentru TikTok și Instagram, să pregătesc ceva de mâncare, să fac puțină ordine) s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unei toxiinfecții alimentare pe care nu știu de la ce am făcut-o.. și acum iata-mă în pat cu o stare generală de rău, greață și frisoane„, a spus Nicoleta Nucă.

Cu ceva timp în urmă, artista a mărturisit că doctorii i-au comunicat că suferă de tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție, sau pe scurt ADHD.

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele.

După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată”, a spus Nicoleta Nucă.

Fiind întrebată care a fost reacția mamei sale la aflarea diagnosticului, artista a declarat: „Foarte ok, nici nu știu ce să zic, n-a primit nimeni ca pe o veste că vai doamne sunt bolnavă terminal, Doamne Ferește. Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel