Categories: Stil de viaţă

„Nu se afla sub influența drogurilor în momentul accidentului”! Noi detalii despre moartea unei celebre actrițe

„Nu se afla sub influența drogurilor în momentul accidentului”! Noi informații au ieșit la iveală cu privire la moartea celebei actrițe Anne Heche, în urma accidentului de mașină mortal din vara anului trecut.

Actrița americană Anne Heche a murit în luna august a acestui an, la 53 de ani, la o săptămână după ce fusese grav rănită într-un accident de mașină. Vestea tristă a fost confirmată de familia ei, care anterior anunțase că va fi deconectată de la aparate.

„Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și un prieten loial. Anne ne va lipsi profund, dar trăiește prin fiii ei frumoși, prin munca ei și prin cauzele pentru care a militat cu pasiune. Curajul ei de a spune mereu adevărul ei, de a-și răspândi mesajul de dragoste și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”, scrie în comunicatul difuzat de TMZ.

Familia actriței a anunțat vineri dimineață că nu se aștepta ca aceasta să supraviețuiască, fiind menținută în viață de aparate. Personalul medical de la Spitalul West Hills urma să stabilească dacă vreunul dintre organele ei este viabil pentru donație, așa cum Anne Heche și-ar fi dorit.

Potrivit unor informații, care au acces la raportul medicului legist din Los Angeles, actrița nu se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului în momentul accidentului.

Noi detalii despre moartea unei celebre actrițe

Deși testele au arătat că actrița consumase substanțe interzise în trecut, ea era complet trează când a murit.

Un purtător de cuvânt al medicului legist a declarat că „în sângele actriței s-a depistat benzoilecgoninei, metabolitul inactiv al cocainei, ceea ce înseamnă că ea consumase în trecut droguri, dar nu în momentul accidentului.

De asemenea, substanțele au fost detectate în urină, dar nu și în sângele ei. Deci și acest lucru se referă la consumul anterior și nu la momentul accidentului.”

Raportul medico-legal a dovedit, de asemenea, că decesul ei a fost reprezentată de arsurile grave pe care le-a suferit. Potrivit purtătorului de cuvânt, arsurile au fost atât de grave încât au împiedicat organismul ei să absoarbă eficient oxigenul, ceea ce a dus la „leziuni cerebrale anoxice” și, în cele din urmă, a ucis-o.

Anne Heche și-a dat ultima suflare la vârsta de 53 de ani, după ce s-a „zbătut între viață și moarte” timp de o săptămână.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

21 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică